Reklame:
Harley-Davidson til børn

Harley‑Davidson er kendt for maskuline motorcykler og masser af bulder og brag fra udstødningen. Men nu er de også klar med en model til børn – med helt uden bulder og brag.

Fremtiden er på mange måder skør. Spændende, men også mærkelig, for der sker en masse spøjse ting, når det kommer til især transport. Hvad der før var larmende, siger nu ingenting. Og hvad der før kørte på brændstoffer, kører nu på strøm.

Selvfølgelig ikke alle køretøjer – endnu – men når mastodonter som selveste Harley‑Davidson nu producerer motorcykler, der kører på strøm, så er der vist ingen vej udenom den elektriske fremtid. Deres el-cykler hedder Livewire.

Reklame:

Og skulle du have drømt om at få din søn  – eller datter, vi er jo i en moderne ligestillings-tid – til også at se badass ud på en Harley, så er tiden her nu.

Når der er strøm som drivmiddel, er der ikke så meget fare på færde, så derfor har Harley nu skabt en lille ‘motorcykel’ til børn. Den kører op til 18 km/t og koster fra 649 dollars. Se mere her!

Harley-Davidson til børn Harley-Davidson til børn Harley-Davidson til børn Harley-Davidson til børn Harley-Davidson til børn

Reklame:

Reklame-links: