Foto: PGL
Foto: PGL

For første gang nogensinde er den største CS-turnering af dem alle landet i Danmark. Og der er en dansker med i finalen!

Fortsætter efter reklamen:

FaZe med danske Finn ‘Karrigan’ i spidsen er nu klar til den store PGL Major grand finale søndag den 31. marts i Royal Arena. Efter at have nedkæmpet franske Vitality i en tæt kamp, der strakte sig over tre maps, er FaZe nu fulde af selvtillid og klar til at indtage søndagens finale.

Karrigan og co. møder de tidligere Major-vindere fra Navi søndag kl. 20 i Royal Arena, efter at Navi sejrede i en langstrakt kamp mod G2, hvor endnu en dansker spiller. Han hedder Rasmus ‘Hooxi’, og den erfarne in-game leader måtte se sig slået af rivalerne fra Navi i en kamp, der første endte kl. 00.20.

Det kunne altså have været en finale med en dansker på hvert af de dystende hold, men sådan gik det altså ikke. Så de mange danske CS-fans må ‘nøjes’ med at heppe på Finn ‘Karrigan’ og FaZe, når Royal Arena igen byder velkommen til 16.000 vilde gæster søndag aften.

Fortsætter efter reklamen:

Inden den store finale kan publikum opleve en super fed showmatch med en flok danske spillere – herunder Ecstatic, som faktisk var med i kampen om at nå slutspillet til Majoren. Modsat flere af de helt store hold som blandt andet Astralis, der slet ikke kvalificerede sig.

Se med søndag aften på Twitch eller TV2 Play, når PGL Major Copenhagen 2024 vises live. Herunder kan du se udvalgte billeder fra arrangøren PGL:

Reklame: