Foto: LEGO

Nye LEGO Star Wars produkter lanceres for at fejre 25-års jubilæet for det ikoniske partnerskab.

Disse produkter er mere end blot en fejring; de bringer minderne tilbage til de legendariske Star Wars film og tidligere eventyr i en fjern galakse.

Hvert af disse LEGO Star Wars produkter vil bære et specielt 25-års jubilæumslogo, der repræsenterer et kvart århundrede med fantastiske byggeeventyr og uforglemmelige Star Wars øjeblikke.

Denne særlige samling af LEGO Star Wars produkter lanceres den 1. maj på LEGO.com som en hyldest til hele LEGO Star Wars universet og dets dedikerede fans verden over.

Foto: LEGO

LEGO droidefigur af en Droideka (75381). LEGO figuren af en destroyerdroide i dette sjove udstillingssæt for voksne vækker minder om invasionen af Naboo i det fantasifulde eventyr fra Star Wars: Den Usynlige Fjende og Star Wars: The Clone Wars. De realistiske detaljer omfatter droidekaens arme, som kan bevæges frem og tilbage i en skydebevægelse, og benene kan sættes på igen for at forvandle den til sin ikoniske kugleform.

Som prikken over i’et på en iøjnefaldende udstillingsgenstand har det kreative byggesæt også en stand med en faktaplade, en LEGO Star Wars 25-års jubilæumsklods og plads til den medfølgende lille LEGO figur af en droideka.

Byggemodellen indgår i en samling af LEGO Star Wars sæt (sælges separat), der rummer afslappende aktiviteter for voksne. Der medfølger trinvis vejledning, og LEGO Builder appen giver adgang til zoom-, dreje- og visningsværktøjer.

Foto: LEGO

Her springer du direkte ind i en scene fra det spændende Mos Espa-podrace med denne LEGO® Star Wars byggemodel med et diorama (75380) for voksne. Samlerobjektet af et byggesæt inspirerer dig til at bruge Kraften, som Anakin Skywalker gjorde i den eventyrlige film Star Wars: Den Usynlige Fjende, for at skabe et LEGO klodsbygget øjebliksbillede af hans podracer, der drøner gennem Arch Canyon i den heftige jagt på racerrivalen Sebulba.

Reklame:

Den imponerende bygge- og udstillingsmodel omfatter en plade med Qui-Gon Jinns råd (“Remember. Concentrate on the moment. Feel. Don’t think. Trust your instincts.”) og en LEGO Star Wars 25-års jubilæumsklods.

Gør din kreative byggeoplevelse bedre med LEGO Builder appen, hvor du kan zoome ind på og dreje en digital 3D-version af modellen, mens du bygger – og meget mere.

Denne byggemodel indgår i en samling af LEGO Star Wars sæt til voksne sammen med andre dioramaer af episke scener, og det vil være en perfekt gave til dig selv og andre voksne Star Wars fans.

Læs mere på www.lego.com/da-dk/themes/star-wars

Annonce:

Reklame: