Reklame:

Nyt termometer fra Ooni giver perfekte pizzaer

Ooni Pizza Ovens lancerer et nyt digitalt infrarødt termometer. De høje varmegrader på 450-500 grader er altafgørende for den gode og sprøde afbagning af pizzaen.

Annonce:

Men hvordan ved du, hvornår din pizzaovn er varm nok? Det nye termometer tager temperaturen og fjerner gætteriet.

Ooni Digital Infrared Thermometer er det ultimative værktøj til at måle overfladetemperaturen på din pizzasten. Når den infrarøde lysstråle rammer pizzastenen i ovnen, aflæses temperaturen. Målet er varmegrader på ca. 450-500°, der sikrer autentisk, napolitansk pizza med sprød skorpe og den gode afbagning på op til 90 sekunder.

Termometeret er udstyret med en baggrundsbelyst farveskærm, der viser temperaturen i realtid. Temperaturen kan måles for et punkt eller et område. Gøres der brug funktionen, som scanner et område, giver den et enkelt overblik over overfladernes minimum- og maksimumstemperaturer samt den gennemsnitlige temperatur. Termometeret er indstillet til brug på en cordierite pizzasten, men kan justeres til at aflæse stål eller andre materialer og overflader, og dermed sikre helt præcise temperaturmålinger.

Det digitale infrarøde termometer fra Ooni er ikke kun præcist, men også holdbart og slidstærkt. Det leveres med 2 x AAA-batterier og en praktisk ring til ophængning, så du altid kan have termometeret inden for rækkevidde i dit udendørskøkken.

Annonce:

Ooni Digital Infrared Thermometer kan købes på Ooni’s hjemmeside til en vejl. pris på ca 50 Euro. KLIK HER!

Ooni termometer til pizzaovn

Annonce:


Har du læst?

Flere populære artikler

Reklame:

Følg Mandesiden

74,000FansLike
20,400FølgereFølg

Seneste artikler

Reklame: