OM MANDESIDEN.DK

Mandesiden.dk er et af Danmarks største onlinemedier for mænd. Her kan du læse mere om os.

Vi kæmper hver dag for at give vores brugere dagens indsprøjtning af god underholdning og masser af fede artikler om gadgets, gaming, biler, motorcykler, boliger, film, serier og meget mere.

Siden 2012 har Mandesiden leveret spændende, sjove, skøre og anderledes historier til de danske mænd – og sådan bliver det ved med at være. Hver dag – og altid gratis.

Vi er nogle af de største herhjemme med over 96.000 følgere på sociale medier.

Mandesiden.dk ejes af:
KE Nordic ApS
Lundemarksvej 21-23
4300 Holbæk
CVR 32890857

HVORDAN STARTEDE MANDESIDEN.DK?

I 2012 så Mandesiden første gang dagens lys på Facebook, hvor siden hurtigt voksede og blev meget populær. De første 10.000 følgere var klar efter få måneder. Derefter fulgte hjemmesiden Mandesiden.dk, der også hurtigt blev et eftertragtet sted for danske mænd at finde god, gratis underholdning. I dag er Mandesiden til stede på både Facebook, Instagram og hjemmesiden, som du nu er på – og tak for det.

VIL DU VÆRE MED?
Mandesiden drives af dygtige skribenter, der elsker at underholde og formidle deres interesser til resten af befolkningen. Du kan også være med! Vi søger altid skribenter, så hvis du har interesse i blandt andet gaming, film, gadgets, både, biler, fitness, mad eller bare god, gammeldags underholdning, så send os en kort ansøgning på info@mandesiden.dk.

ANNONCERING?
Vil du have dit firma eller produkter omtalt på siden? Læs mere her.

gadgets på mandesiden.dk

COPYRIGHT
Det er ikke tilladt at kopiere hele tekster fra Mandesiden.dk. Men du er meget velkommen til at bruge uddrag af vores artikler – og du må meget gerne linke til os. Så bliver vi ret glade. Alle fotos og videoer på Mandesiden.dk er enten fri for copyright fra sider som Pexels.com eller indlejret indhold fra Facebook, Instagram etc.

KONTAKT OS GERNE
Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller en god idé. Vi er her mandag til fredag fra kl. 8.00 til 16.00. Skriv til: info@mandesiden.dk

Du kan også benytte formularen herunder:

    Dit navn

    Din mail

    Emne

    Din besked

    Der kan forekomme affiliate marketing og advertorials på Mandesiden.dk.