Annoncering og omtale

Advertorials, banner og SEO på Mandesiden.dk

Mandesiden når ud til rigtig mange danskere hver måned. Skal din virksomhed være med?

På Mandesiden.dk kæmper vi hårdt for at bevare titlen som et af danskernes foretrukne mandemedier. Vi giver hver dag vores mange brugere gratis artikler, der handler om alt fra biler, motorcykler og boliger til gadgets, computerspil og livsstil.

Siden 2012 har Mandesiden.dk leveret spændende, sjove, skæve og brugbare historier til de danske mænd – og sådan bliver det ved med at være. Hver dag – og altid gratis!

Vi har over 125.000 unikke brugere og 800.000 sidevisninger hver måned på hjemmesiden. (Analytics, august 2021)

Facebook er vi nogle af de største herhjemme med over 73.000 danske følgere og en samlet månedlig rækkevidde på omkring en halv million mennesker. På Instagram vokser vi også hurtigt og har over 21.000 følgere og en samlet rækkevidde på omkring en kvart million mennesker om ugen. Altså over 94.000 følgere på sociale medier.

Sammen med vores søster-site, Boosted.dk, har vi over 155.000 følgere.

Vil du have dine produkter eller din virksomhed omtalt her på siden, på Facebook og på Instagram? Så kan du købe effektiv omtale alle tre steder.

Det er også muligt at indgå andre typer samarbejde med Mandesiden.dk omkring omtale, konkurrencer, links, bannerreklamer, advertorials, giveaways og meget andet.

KONTAKT OS
Skriv til salg@mandesiden.dk for at få et godt tilbud med det samme!

Du kan også benytte formularen herunder:

    Dit navn

    Din mail

    Emne

    Din besked