Reklame:

Disse 5 ting irriterer danskerne mest på charterferien

Ferie er dejligt, men visse ting kan pisse os danskere gevaldigt af. Se mere her!

Annonce:

Mange danskere nyder en charterferie i Sydeuropa lige nu. Men en ny undersøgelse fra YouGov for Gjensidige og Gouda Rejseforsikring viser, at visse ting hos andre rejsende kan ødelægge ferieoplevelsen.

Undersøgelsen afslører, at den største irritation er, når folk reserverer solstole ved poolen med håndklæder. Hver fjerde chartergæst nævner dette som den mest irriterende adfærd.

Derudover er det et stort problem, når forældre ikke holder styr på deres børns opførsel. Dette irriterer også en fjerdedel af de adspurgte.

Ifølge Louise Hertzum Andersen fra Gouda Rejseforsikring er det vigtigt at være opmærksom på sin egen adfærd. På populære destinationer møder man folk fra forskellige kulturer, og det er forventeligt, at der opstår situationer, man finder generende. Hendes råd er at vise hensyn og undgå situationer, der irriterer én.

Annonce:

Ud over reserverede solstole og larmende børn nævner danskere også støjende adfærd, rygning på fællesområder og dårlig hygiejne på restauranter som store irritationsmomenter.

Top 5 irritationer for charterrejsende:

  1. Folk, der reserverer solstole med håndklæder ved poolen.
  2. Forældre, der ikke holder styr på deres børns opførsel.
  3. Støjende adfærd i fællesområder.
  4. Rygning på fællesområder.
  5. Dårlig hygiejne på restauranter.

Selvom disse ting kan være irriterende, er det vigtigt at huske på, at charterferier også byder på mange gode oplevelser. For mere information om undersøgelsen, besøg Gjensidige.dk.

Annonce:


Har du læst?

Flere populære artikler

Reklame:

Følg Mandesiden

74,000FansLike
20,400FølgereFølg

Seneste artikler

Reklame: