Climate: The movie
Foto: Pexels

Vi har alle sammen hørt om klimakrisen – i hvert fald her i Vesten. Men ikke alle verdens forskere er enige om, at situationen er helt så alvorlig. Det stiller “Climate: The Movie” skarpt på i denne sjældne dokumentar.

Fortsætter efter reklamen:

Dokumentarfilmen “Climate: The Movie” af den engelske tv-producent Martin Durkin betvivler eksistensen af klimakrisen og kritiserer klimamodeller som værende ubrugelige.

Filmen er blevet gjort gratis tilgængelig på YouTube og andre platforme og præsenterer en række eksperter, der udfordrer den gængse opfattelse af klimaforandringer.

De argumenterer for, at den videnskabelige, politiske og økonomiske agenda omkring klimaet er ude af kontrol og underminerer faglige og samfundsmæssige diskussioner.

Fortsætter efter reklamen:

Filmen kritiserer brugen af computermodeller, som den hævder ikke er videnskabeligt pålidelige, og påpeger, at klimaforandringer ikke udgør en krise.

Den peger på modstand fra medier og institutioner mod kritik af den gængse opfattelse af klimaforandringer. Til trods for modstand er filmen tilgængelig for offentligheden og giver et kontroversielt perspektiv på klimadebatten.

Se den herunder:

Reklame: