Reklame:

Vi har set det før, at Matt Stonie har forsøgt sig med fuldstændig vanvittige æde-konkurrencer. Men den her æde-konkurrence er vild.

Forestil dig at spise 100 stykker toastbrød – det er sindssygt. Hvis ikke Matt allerede har testet, om han lider af glutenallergi, så finder han helt sikkert ud af det, efter den her challenge, hvor der ryger 100 stykker toast igennem systemet. Selv for raske mennesker, der ikke behøver at tænke i noget glutenfrit, vil det her være vildt.

LÆS OGSÅ: Træt af sejt kød: Sådan her får du møre bøffer!


Du tror måske ikke, at det vil lykkedes for ham, men Matt Stonie er en stædig mand. Ekstrem stædig! Så selvom det virker umuligt at gennemføre en så ekstrem challenge, så det lykkedes ham faktisk at synke hele molevitten af toastbrød.

Det tager ganske naturligt en rum tid at spise så meget brød. Men hvor er det bare dumt og alligevel så sindssygt fascinerende at spise så meget toastbrød på en gang. Men mon ikke Matt Stonie har fået brød nok for nu? Man føler ganske vist ofte, at man kan spise uendeligt meget toastbrød, når først man går i gang, men alligevel er det her måske at gå til ekstremerne.

Se hvordan det ser ud, når Matt spiser sig igennem 100 stykker toastbrød:

Måske kender du ikke Matt Stonie endnu. Men han er kendt for at dyrke challenges inden for især mad. Tidligere har han blandt andet spist sig igennem en gigantisk portion af engelsk morgenmad. Målet med den challenge var, at Matt skulle spise over 10.000 kalorier på en gang.

Det er jo vanvittigt, at Matt faktisk formår at holde sig så tynd. Han burde jo være enorm stor. Det burde ikke kunne lade sig gøre! Mon ikke han dyrker ekstremt meget sport for at smide alle de kalorier, han indimellem høvler indenbords?

Se hvordan Matt klarer de 10.000 kalorier i videoen her:

Kilde: Mandesager