Reklame:


5 årsager til at hun ikke får orgasme

Er du i tvivl, om din kæreste får orgasme eller ej? Så er der noget galt, kan vi godt røbe for dig!

Et forskerhold på the US National Institutes of Health har siden 1992 undersøgt, hvilke udfordringer der kan være, når kvinder ikke opnår orgasme.

Vi har samlet de syv mest anerkendte årsager til, hvorfor kvinder har problemer med at få orgasmer. Så læs og lær!

Fortsætter efter reklameblokken:


For højt alkoholindtag
Hvis du gerne vil tilfredsstille din partner, skal du holde et skarpt øje på hvor meget alkohol, hun indtager. For meget alkohol kan påvirke blodgennemstrømningen i klitoris negativt, hvilket i sidste ende kan forhindre, at klitoris opnår den stimulering, det kræver at opnå orgasme. Og måske du også selv performer en tand bedre uden en promille på 3,7?

Manglende kommunikation
Nogle kvinder har svært ved at fortælle, hvad de ønsker sig i sengen. Hvis du oplever, at din partner er forsigtig med at fortælle, hvad der tænder og tilfredsstiller hende, så forsøg at tage den svære samtale. Lad hende vide, at du sammen med hende kun er interesseret i at skabe de bedst mulige rammer for jeres sexliv. Og måske du også har et særligt ønske? Så fortæl det gerne.

Hun er ikke tilfreds med sin egen krop
Måske er din kæreste ikke helt tilfreds med sin egen krop. Det betyder, at hun har negative tanker om sig selv, og de tanker kan fylde så meget, at hun ikke kan slappe af, mens I er sammen sexuelt. Sørg for at rose hende, så hun ved, at hun er lækker. På den måde kan hun forhåbentlig slippe de negative tanker og slappe af og få orgasme lidt lettere.

Mentalt velvære
Også kvinders mentale sundhed kan påvirke orgasmen negativt. Hvis du mistænker din kæreste for at lide af depression eller angst, kan det være en udløsende faktor til, hvorfor hun ikke opnår orgasme.

Måske er hun stresset
Socialt pres som stress, økonomiske vanskeligheder og arbejdsmæssige vanskeligheder kan faktisk påvirke kvinders evne til at opnå orgasme. Her vil problemet altså slet ikke handle om jer to, men om ydre faktorer, som der skal tages hånd om.

Kilde: Independent

Reklame: