Reklame:
Læs at lave en Mudslide

Er du også blevet tvunget til at blive hjemme? Så kig med, når vi her på Mandesiden.dk introducerer vores nye cocktail-bloggere fra iLoveCocktails med freelancemodel Sashia Unold som medvært. 

Læn dig tilbage i sofaen eller gå ud i køkkenet og lær, hvordan du kan lave en rigtig lækker cocktail derhjemme. Dagens cocktail er en Mudslide. Og så tænker du måske “Hvad dælen er en Mudslide?”

For at gøre det kort, så er det den mandlige version af White Russian. Hvor stammer den fra? Det er faktisk et omdiskuteret emne, hvor og hvornår den oprindeligt blev opfundet. Nogle kilder hævder, at den er fra 50’erne, og andre at den er fra 70’erne.

Reklame:

Debatten har selvfølgelig resulteret i, at der findes flere opskrifter på cocktailen – hvilket jo giver flere muligheder at prøve af!

Den opskrift, vi bruger, er som følger:

3 cl Baileys
3 cl Vodka
3 cl Kahlúa

Reklame:

Alle ingredienserne hældes i en shaker med ca. 6-8 isterninger og shakes godt til. Herefter skal det hele i et ”whiskyglas” med nye isterninger.

Hvorfor lave en Mudslide?
Den er til dig, som savner det ekstra ”kick” i din White Russian.

Hvilken cocktail vil du gerne have, at Sashia laver næste gang? Smid en kommentar på vores Facebook-side eller Inta-profil.

Reklame:

Du kan læse mere om iLoveCocktails på: www.firmafest.net/onlinebartender

Se videoen her: