Reklame:


Det drikker vi i bilen

7 ud af 10 danskere har læskende proviant med i bilen. Det viser en ny undersøgelse fra Userneeds på vegne af Circle K, der, for at være på forkant med en særlig travl sommer, har undersøgt, hvad vi drikker i bilen.

Landets lokale Circle K-tankstationer går en travl periode i møde denne sommer, da halvdelen af danskerne (46%) forventer at blive i landet i deres sommerferie. I en ny undersøgelse for Circle K Danmark er det nemlig hele 72%, der svarer, at de har for vane at stoppe og tanke op på proviant til køreturen.

Det drikker vi i bilen

Fortsætter efter reklameblokken:


Halvdelen træffer det fornuftige valg og drikker vand, mens hver tredje rækker ud efter et alternativ på sodavandshylden. For 26%, der har behov for lidt mere energi til en køretur med familien, er kaffe den foretrukne drik – og når valget står på kaffe, er det den sorte version, der hitter. 57% af de adspurgte mænd svarer nemlig, at de skal have en sort filterkaffe, når de sætter sig bag rattet.

”Vi ser tydeligt, hvordan varmen påvirker hvad der ryger over disken hos os, og her er vand i høj kurs. Dog kan vi også se, at kaffe fortsat er en favorit blandt vores kunder sommeren over, og det glæder os naturligvis også at se salget stige. Det må betyde, at folk er vilde med vores kaffe uanset vejret”, siger Dennis Dalgaard, kommunikationschef hos Circle K Danmark.

Far kører bilen, og mor bestemmer

Og noget tyder på at den sorte filter kommer til at være i høj kurs i år også. Blandt de adspurgte mænd svarer 2 ud af 3 nemlig, at det er dem, der kører bilen, når familien skal på tur, og kun hver tiende svarer, at deres kæreste eller ægtefælle får lov at sætte sig bag rattet.

Til gengæld lader det så til, at det er mor, der dikterer, hvor bilen skal køres hen – i hvert fald ifølge kvinderne selv. Spørger man kvinderne svarer 85% nemlig, at det er dem, der bestemmer hvad familien skal bruge ferien på.

Er det også sådan hjemme hos dig?

Reklame:

Reklamelink:
Elsker du fede gadgets og sejt tech? Så klik her og besøg Coolshop!