SHEIN's Superman™-kollektion

Hvem er ikke klar på en omgang Superman!

Onlineforhandleren, SHEIN, som tilbyder tøj, tilbehør og skønhedsprodukter, lancerede i marts, med positiv respons fra kunderne, deres første officielt licenserede Superman™-kollektion. Med den nye kollektion, kan fans blandt andet finde tøjmuligheder, hvis de ønsker at klæde sig ud som Superman™. De kan også få diverse tilbehør, som vil sætte det sidste præg på udklædningen.

Kollektionen viser det ikoniske Superman™-skjold, som symboliserer håb og inspiration. Fans kan blandt andet vælge imellem et udvalg af streetwear, herunder T-shirts, hættetrøjer og jakker, der tydeligt visualiserer den legendariske superhelt. Kollektionen har også andet tilbehør, såsom rygsække, hatte og sokker. Alt sammen fantastiske gaver til en Superman™-fan.

“Vi er begejstrede for at kunne tilbyde vores kunder denne fantastiske Superman™-kollektion”, sagde Charlene Lee fra SHEIN. “Superman™ er en elsket karakter, der repræsenterer styrke, håb og mod. Vi er glade for at kunne give vores kunder muligheden for, bogstavelig talt, at bære på værdierne!”

SHEIN’s Superman™-kollektion er nu tilgængelig på SHEIN’s hjemmeside. Priserne starter fra kun 68 DKK. Fans kan besøge hjemmesiden for at se hele kollektionen og købe deres favoritprodukter.

Annonce:

Reklame: