Reklame:


Harry Styles i Vogue
Foto: Udsnit af forsiden fra Vogue

Harry Styles er rimelig ligeglad med, hvad alle vi andre synes om ham. Så han er hoppet i en kjole på forsiden af Vogue.

Du kender ham måske fra One Direction, men de senere år er han gået solo med sin sangkarriere. Navnet er Harry Styles. Den 26-årige superstjerne er dog i øjeblikket blevet kendt for noget helt andet end sang.

Han er nemlig den første mand nogensinde til at posere på forsiden af det legendariske modemagasin, Vogue. Og ja, han er iført kjole.

Fortsætter efter reklameblokken:


Det har fået mange mennesker op af stolen. Den 31-årige konservative forfatter Candace Owens har skrevet følgende om Harry Styles og den famøse kjole:

– Intet samfund kan overleve uden stærke mænd. Østen ved det. I Vesten er det ikke nogen tilfældighed, at der er en stigende feminisering af vores mænd, mens vores børn oplæres i marxismen. Det her er et direkte angreb. Giv os mande-manden tilbage, skriver hun på Twitter.

Nogle af de tusindvis af svar til det tweet giver hende ret, men en endnu større del tager Harry Styles i forsvar.

Det er ikke første gang, at Styles er set i det, vi normalt vil kalde for ‘feminint tøj’. Han har indgået et samarbejde med den kreative direktør for Gucci – og designer af netop Vogue-kjolen – Alessandro Michele. Og de to har flere gange iklædt Harry i kjole til award-shows. Også perler og store øreringe er Styles begyndt at gå med.

Du kan klikke HER for at se kjolen og forsiden hos Vogue!