Reklame:


Hotels.com halv pris

Hotels.com tilbyder nu ekstra forkælelse til par, familiemedlemmer og venner, der har behov for lidt jeg-tid efter måneder, hvor man har levet tæt sammen under samme tag.

Det eksklusive Get a Break-tilbud sikrer 50 % rabat på en enkelt hotelovernatning og giver dig kontrol med tv-fjernbetjeningen, som adlyder dig og kun dig, samt et badeværelse, som du ikke selv har gjort rent!

Det er dejligt at tilbringe tiden med dem, du holder af, men når det begynder at knibe med at se det sjove i situationen, er der ikke noget mærkeligt i, at man kan trænge til at tilbringe lidt tid i sit eget selskab. En ny Hotels.com-analyse afdækker, at over en tiendedel (14 %) af millennials allerede efter en uge begynder at blive irriteret på deres partner!

Fortsætter efter reklameblokken:


Selv om det er ens livs kærlighed, finder over en tredjedel (36 %) af dem, der bor med en partner, at deres bedre halvdel bliver mere irriterende end normalt. Listen over irritationsmomenter toppes af:

  1. At man ikke kan slippe væk og få lidt mere jeg-tid (50 %)
  2. At den anden bestemmer over tv’et (23 %)
  3. At han eller hun spiser al maden i huset (20 %)
  4. Konstante leverancer fra webbutikker (18 %)
  5. Rod og uorden (18 %)

Klar til en at alene?

Analysen viser, at par har valgt forskellige metoder til at slappe af og få lidt tid for sig selv som fx gåture (40 %), afslapning i solen (28 %), kigge på sociale medier (28 %), stirre formålsløst på mobilen (25 %) og tage sig et ekstra glas af … ja, alt med lidt alkohol (20 %). De fleste i parforhold er klar til en nat alene og vil foretrække at tilbringe den i et lækkert hotelværelse (21 %) efterfulgt af at have boligen helt for sig selv (20 %) eller bo på hotel eller i feriebolig langt væk fra alting (18 %).

Næsten en tredjedel (28 %) af millennials globalt tilstår, at de har været fristet af deres indre rebel til at bryde reglerne for karantænen. For dem har truslen om officielle sanktioner virket mindre truende end at skulle tage en ny runde boligindretning.

Hotels.com halv pris

Overvejet at skifte kæresten ud

Reklame:

Det er ikke kun par, der har været oppe at køre, for næsten en tredjedel (31 %) af dem i 20’erne på globalt plan indrømmer, at de har været frustrerede over deres bofæller. Det, der har brudt husfreden, har typisk været irriterende og rodede madlavningsrutiner (41 %), fraværet af dyrebar jeg-tid (39 %) og en stor mængde støjende FaceTime (31 %). To tredjedele af alle millennials (66 %) fortæller, at de har overvejet at udskifte deres bofælle under karantænen …

Karantænen har tvunget næsten to ud fem (39 %) af de unge mennesker til at bo hos eller flytte tilbage til deres familier, og her er de øgede spændinger typisk flyttet med ind. Et højt og inderligt ‘MOR, UD AF MIT VÆRELSE!’ har lydt alt for ofte hos familier over hele landet. Danske millennials har især klaget over pladsmangel og mangel på jeg-tid (56 %), mens beboerne på 45+ år har været trætte at høre høj musik/podcasts (33 %), rydde op efter beboerne (25 %) bevidne udstrakt dovenskab (17 %) og ikke udvise respekt for karantæneregler og -anvisninger (17 %).

Se mere om de gode tilbud her!