Reklame:


Danskerne bruger corona-penge på sexlegetøj

Som en del af regeringens genopretningspakke for den danske økonomi har op imod 2,2 millioner danskere i starten af oktober fået udbetalt et skattefrit engangstilskud på 1.000 kr.

Formålet med tilskuddet er at stimulere dansk økonomi. Ved at give danskerne flere penge mellem hænderne er håbet, at danskerne tilsvarende bruger flere penge på forbrug. Nye tal fra shoppingportalen Eovendo viser, at danskerne bruger pengene til at forsøde tilværelsen i soveværelset.

Dyner, puder og sexlegetøj hitter hos danskerne
Salget af madrasser, dyner og puder steg således med mere end 25 % i dagene efter udbetalingen i forhold til tilsvarende periode i september. Salget af sexlegetøj mangedobledes og er i oktober på index 300 i forhold til september måned.

Fortsætter efter reklameblokken:

”Vi har generelt et godt indblik i, hvad danskerne køber online. Fx. stiger salget af børnetøj i dagene efter udbetalinger af børnepenge, og omkring nytår stiger salget hos webbutikker, der sælger kosttilskud og fitnessudstyr. I denne omgang blev vi en smule overraskede – og taget på sengen, om man vil.” udtaler Martin Østergaard fra Eovendo.