Reklame:


Turtle Beach Recon 70

Leder du efter et fornuftigt gaming headset til en skarp pris? Så er Turtle Beach Recon 70 lige noget for dig. Vi har prøvet det!

Hvis du gerne vil have endnu mere ud af spiloplevelsen derhjemme, skal du ud og investere i et headset. Men betyder det så, at du skal ofre flere tusinde kroner på det? Nix, hvis du læser med herunder, vil du finde ud af, at det sagtens kan lade sig gøre at finde et lækkert headset til en pris, der er ultra skarp.

Vi har fat i produktet Turtle Beach Recon 70, der er et gaming headset med lav vægt og et ret cool design – med mulighed for flere farvekombinationer. Det har 40 mm over-ear højttalere i rigtig fin kvalitet og en flip-up mikrofon, der også giver en absolut fornuftig lyd.

Fortsætter efter reklameblokken:


Turtle Beach Recon 70 passer til PS4, PS4 Pro, PS5, Xbox One, Nintendo Switch og mobiltelefoner med 3,5 mm stik. For ja, det er et kablet headset – hvis du skal have et trådløst skal du op med en del flere penge.

Men der er mange fordele ved kablet: Eksempelvis har professionelle gamere altid kabel i både mus, tastatur og headset, da det giver stabilitet og ingen behov for at oplade. Og så bevæger signaler sig hurtigere via en ledning fremfor Bluetooth.

Her på Mandesiden har vi testet headsettet i et par uger, og vi er super glade for det. Til prisen er det her nok det bedste, der findes på markedet lige nu.

Og hvad er prisen så? Den er blot 299 kr. Genialt!

Læs mere her!

Turtle Beach Recon 70
Turtle Beach Recon 70 fås i flere fede farvekombinationer.
Reklamelink:
Elsker du fede gadgets og sejt tech? Så klik her og besøg Coolshop!