Reklame:
ROCCAT Kone Pro

Kone Pro-serien kombinerer ROCCAT´s ikoniske konkurrencedygtige PC gamingmus-design med den nyeste teknologi. Dette inkluderer Titan Optical Switch, Titan Wheel Pro og meget mere.

Turtle Beach’s prisvindende brand ROCCAT har i dag løftet sløret for deres nyeste tilføjelse til den legendariske PC gamingmus-serie Kone. Byd velkommen til Kone Pro og Kone Pro Air.

Den nye Kone Pro kombinerer ROCCAT’s utroligt hurtige Titan Optical Switch teknologi med det legendariske Kone-design. ROCCAT’s debut med Kone-musen var tilbage i 2007. Det blev hurtigt en kendt gadget i esports-miljøet.

Reklame:

Kone’s design er resultatet af et årtis forskning inden for området, for at udvikle den mest avancerede, ergonomiske og konkurrencedygtige mus. Den nye Kone Pro-serie forbedrer den ergonomiske form, som Kone er kendt for.

Serien er tilgængelig i farverne Artic White og Ash Black. ROCCAT’s Kone Pro-serie er tilgængelig den 16. maj til en vejledende pris på 629,00 DKK for Kone Pro og 999,00 DKK for den trådløse Kone Pro Air. Forudbestil den allerede på www.roccat.com.

“Jeg kan uden tvivl sige, at den nye Kone Pro-serie er vores bedste hidtil” , siger Rene Korte, stifter af ROCCAT og General Manager for PC-enheder hos Turtle Beach.

Reklame:

ROCCAT Kone Pro

Reklame-links: