Reklame:


Roccat Elo

ROCCAT har netop afsløret Elo-serien, som bliver de første produkter i en helt ny serie af super præcisions PC gaming gear.

De nye Elo headsets tilbyder PC-gamere det perfekte mix af ROCCATs prisvindende tyske design og innovation, med et mix den store erfaring som Turtle Beach har indenfor lydteknologi. 

ROCCATs Elo-serie inkluderer tre forskellige headsets, som PC-gamere kan vælge imellem. Hvert produkt er i premiumdesign med fokus på komfort såsom hukommelsesskumpuder og et selvjusterende flydende metal headband, der tilbyder en unik, holdbar og vægtløs pasform. Alt for at give den bedste komfort til PC-gameren. 

Elo X er en let stereohovedtelefon i super design, med en forventet retail pris på 399 kr.

Elo 7.1 USB tilbyder premium 7.1-kanals surround sound, ROCCATs AIMO intelligente lydsystem, variabel mikrofonovervågning og en USB-forbindelse. Anbefalet retail pris på 549 kr.

Elo 7.1 Air tager kvaliteten endnu længere med trådløs forbindelse, Turtle Beachs patenterede Superhuman Hearing®, der giver dig muligheder for indstillinger af lyd, som er målrettet gaming på konkurrenceniveau, samt langvarig 24-timers batterilevetid. Forventet pris i retail på 799 kr.

Roccat Elo

“Serien af Elo-headsets viser resultatet af, hvad der sker, når du kombinerer det bedste fra ROCCAT og Turtle Beach – og dette er bare den første bølge af vores nye præcisionsfokuserede pc-spiltilbehør,” siger Rene Korte, chef for PC-produkter hos Turtle Beach.

Alle tre Elo-headset vil være tilgængelige i forretningerne i Danmark fra den 4. oktober 2020. Der er også for at forudbestille nu på ROCCAT.org.

Fortsætter efter reklameblokken: