Reklame:


Roccat Elo 7.1 Air

Bag navnet Roccat Elo 7.1 Air gemmer der sig et trådløst headset, som passer enhver gamer – og enhver pengepung. Vi har testet modellen i 14 dage, og vi er vilde med den!

Hvis du gamer jævnligt, så ved du også, hvor vigtigt det er at have ordentligt grej. Det er lige fra selve computeren til mus, keyboard og tastatur. Men også lyden kan have stor betydning i mange spil, hvor det er altafgørende at lytte sig frem til sine modspilleres placering. Især i spil som Counter-Strike er lyden af stor betydning.

Producenten Roccat har specialisterne fra Turtle Beach i ryggen, og derfor er det nogle særdeles interessante gamingprodukter. Især fordi at de lover høj kvalitet til fornuftige priser. Noget der normalt ikke kan lade sig gøre at kombinere. Men det må komme an på en prøve.

Fortsætter efter reklameblokken:


Roccat Elo 7.1 Air

Først og fremmest er det vigtigt, at et gamingheadset sidder godt på dit hoved. Og med selvjusterende hovedbånd og øreskumpuder i memoryfoam er der helt styr på komforten i Roccat Elo 7.1 Air. Også dig med briller er der tænkt på, da skumpuderne er særligt bløde i området, hvor dit brillestel går langs hovedet.

Og så er der lyden. Her er der heldigvis også styr på sagerne med premium 7.1 surround sound og Turtle Beachs patenterede Superhuman Hearing, der giver dig mulighed for indstillinger af lyden målrettet gaming på konkurrenceniveau.

Det er dog også vigtigt, at lyden fra dig er god. Ellers kan dine teammates ikke bruge dine informationer til ret meget. TruSpeak mikrofonteknologien sikrer, at din stemme lyder meget, som når du taler i virkeligheden. En anden fed detalje er Mic Monitoring, hvor du kan lave playback af din egen stemme, så du kan justere lyden korrekt. Smart!

Roccat Elo 7.1 Air

En af de få ulemper ved et trådløst headset er, at det skal lades op. Men det er ikke et issue her, da Roccat Elo 7.1 Air giver dig 24 timers brug i streg efter en enkelt opladning. Så en all-nighter med vennerne er ikke et problem.

Skal du shine endnu mere foran gutterne, kan Elo 7.1 Air med det unikke AIMO-system lyse på samme måde som dit Roccat tastatur og mus. Det er lidt blæret.

Men hvad koster det så? Over 1.500 kr.? Over 1.000 kr.? Nix, vi er altså helt nede i en vejledende pris på bare 799 kr. Det er en seriøst god pris for så lækkert et headset!

Læs meget mere her!

Roccat Elo 7.1 Air


Roccat Elo 7.1 Air