Reklame:
Mad Catz

Det legendariske gaming hardwaremærke Mad Catz er tilbage med produkter, der er tilgængelige via DELE Nordic onlinebutikken.

Mad Catz er ledende innovation indenfor spil-hardware igennem tre årtier. Nu er de tilbage og er stærkere end nogensinde før. Deres højkvalitets gaming-produkter vil være tilgængelige gennem DELE Nordic online-butikker i Skandinavien.

Med hovedkvarter i Japan og Sydkorea har det 10 år gamle selskab DELE Group udvidet sig til Norden henover foråret 2021. Virksomheden har sit nordlige hovedkvarter i Helsinki, Finland. I Europa vil DELE Nordic fokusere på at betjene kunder gennem deres onlinebutik på www.delenordic.com. Nøgleprodukter i Europa inkluderer Mad Catz-tastaturer, mus og musemåtter.

Reklame:

Mad Catz er kendte for sin oprørske ånd og innovative dristighed med unik vinklet æstetik og den nyeste teknologi, såsom Mad Catz DAKOTA, der bruger de avancerede signal detekteringsteknikker. Alt dette kommer med en høj tilpasningsevne men glemmer aldrig den dynamiske ergonomi. Mad Catz‘s brand slogan opsummerer deres vision: Dare to Lead.

Yderligere information kan findes på: www.delenordic.com & www.madcatz.com

Mad Catz

Reklame-links: