Reklame:
Telia Esports Series opstarter League of Legends

Telia Esports Series opstarter League of Legends sæson 1/2021 i Danmark på søndag – det er spænding for enhver esports-entusiast, så vær med!

Telia Esports Series er en esportsliga, der blev grundlagt af Telia i 2019. Telia Esports Series produceres i samarbejde med Assembly, hvor Telia blev majoritetsaktionær i sommeren 2018.

Telia Esports Series er en konkurrencedygtig regional esports-liga. Alle spillere kan deltage i serien, uanset om du er på græsrodsniveau, eller hvis du allerede har opnået succes.

Reklame:

Gamle såvel som nye tilskuere af sporten bydes velkommen via live streams. Der er normalt to sæsoner om året i serien, en om foråret og en om efteråret. Hver sæson kan bestå af flere turneringer i forskellige spil. Målet er at tiltrække stort publikum og give spillere på tværs af alle niveauer mulighed for at konkurrere mod de bedste nationale hold, udvikle deres færdigheder og stige til toppen.

For professionelle spillere baner serien vejen både på nationalt plan og internationalt for at konkurrere i verdens største ligaer og turneringer. Og det hele skydes i gang på søndag!

Læs meget mere på https://www.teliaesportsseries.com/en/finland/news/league-of-legends-season-1-2021-is-almost-here

Reklame:

Reklame-links: