Reklame:


Deep Rock Galactic

Det danske spil Deep Rock Galactic udviklet af Ghost Ship Games er blevet nomineret af de to prestigefyldte prisuddelinger BAFTA og SXSW. Ved den Britiske prisuddeling BAFTA er Deep Rock Galactic blevet nomineret i ’Multiplayer’ kategorien, og ved den Amerikanske prisuddeling SXSW er spillet nomineret i kategorierne ’Excellence in Multiplayer’ og ’Indie Game of the Year’

Nomineringerne kommer i kølvandet på at spillet har rundet mere end 2 millioner spillere tidligere i år og har fejret sit 3 års jubilæum med aktiviteter for alle spillerne og live streams med udviklerne. Deep Rock Galactic blev lanceret på PC og Xbox i foråret 2018 som et spil under fortsat udvikling (Early Access/ Game Preview) hvor spillets udvikling forløb i fællesskab med spillerne som har haft mulighed for at præge spillet gennem aktiv feedback.

”Vi er utroligt beærede over nomineringerne. Deep Rock Galactic er blevet en meget større succes end vi havde turde håbe på. Det er også godt at se et dansk udviklet spil få så stor anerkendelse fra internationale prisuddelinger. Dansk spiludvikling har utrolig meget at byde på og vi håber det bliver mere synligt med disse nomineringer.”, siger Søren Lundgaard, direktør og medstifter af Ghost Ship Games.

Fortsætter efter reklameblokken:


Deep Rock Galactic

Spillet har haft en stigende succes siden sin introduktion med mere end hundredetusind daglige spillere den dag i dag, og blev officielt udgivet i en fuld version sidste år. Videreudviklingen af spillet har dog ikke stoppet trods at spillet er betegnet som fuldt lanceret, og det aktive fællesskab med spillerne fortsætter stadig med nye og frekvente opdateringer til spillet.

“Deep Rock Galactic handler i bund og grund om at have det sjovt, når man samarbejder med andre spillere. Derfor er det helt vildt fedt at spillet er blevet nomineret for at være et godt multiplayer spil, og på en måde er det den største hæder spillet overhovedet kan få. Men at blive nomineret til Bedste Indie Spil er nu heller ikke så skidt!”, siger Mikkel Martin Pedersen, spilinstruktør og medstifter af Ghost Ship Games.

Deep Rock Galactic er et online skydespil, hvor op til fire spillere arbejder sammen som et hold rum-dværge der graver efter værdifulde mineraler på en dødsensfarlig planet langt ude i rummet. Spillet sælges som et såkaldt Premium-spil, hvilket vil sige at brugerne køber spillet én gang og får så efterfølgende alt videreudviklet indhold gratis.

Med 97% af alle anmeldelser værende positive er spillet et af de bedst anmeldte multiplayer-spil nogensinde og har dagligt over 100.000 brugere og er oversat til 20 forskellige sprog.

2021 BAFTA Games Awards prisuddelingen bliver afholdt digitalt d. 25. marts digitalt hvor vinderne vil blive offentliggjort. SXSW Gaming Awards 2021 bliver ligeledes afholdt digitalt i forbindelse med SXSW Online 2021, hvor vinderne vil blive annonceret d. 20. marts.

Reklame:

Reklamelink:
Elsker du fede gadgets og sejt tech? Så klik her og besøg Coolshop!