OnePlus e-sportliga til smartphones


OnePlus og YouSee eSportligaen står bag ny dansk e-sportliga, der skal styrke e-sport på mobilen. Sammen lancerer de ‘OnePlus Mobil Ligaen’, der præsenteres i denne weekend til gamer-messen NPF i Fredericia, hvor op mod 5.000 deltagere forventes at deltage.

E-sport er blevet populært og vinder i stigende grad indpas – også på mobilen. Derfor lancerer OnePlus i samarbejde med YouSee eSportligaen en ny mobil liga. Ligaen skydes igang med det populære spil PUBG, og målet bliver at finde Danmarks bedste mobil-gamer i det populære spil. Turneringen starter i weekenden til årets gamer-messe, NPF, i Fredericia.

Reklame:

OnePlus har netop lanceret den nye 7T smartphone-serie med 90Hz-skærme. Det betyder, at skærmen opdateres 90 gange på blot ét sekund, hvilket giver en flydende og indlevende skærmoplevelse. Noget der er særlig vigtigt, når der spilles spil.

”Vores community har altid haft en særlig interesse for gaming og e-sport, så vi er rigtig glade for at kunne præsentere den nye liga. I takt med den teknologiske udvikling, hvor skærmene bliver større, skarpere og mere levende, er det helt naturligt, at e-sport også rykker over på mobilen,” siger Marie Feldborg, marketingdirektør hos OnePlus.


Også hos YouSee eSportsligaen er man glade for det nye samarbejde og for at udbrede e-sporten til de danske mobilbrugere.

“Mange af vores spillere er jo også mobilbrugere, der nu kan tage e-sporten med sig på farten og spille hvor som helst, når som helst. Samtidig er PUBG utroligt populært og tilgængeligt, og vi forventer at PUBG-ligaen bliver en stor succes,” siger Niels Thornberg, direktør og liga-ansvarlig i YouSee eSportligaen.

esport på mobilen

Turnering starter i Fredericia

’OnePlus Mobil Ligaen’ består af to events og fire online turneringer, og det hele kulminerer til DM i maj 2020. I weekenden bliver turneringen skudt i gang på gamer-messen NPF i Fredericia, hvor de op mod 5.000 deltagere dyster mod hinanden.

Her får deltagerne mulighed for at prøve kræfter med PUBG i single-player, og deltageren med den største highscore (antal kills) vinder en OnePlus smartphone og kvalificerer sig direkte til DM-finalen i maj 2020.

Vinderen, der sikrer sig en direkte plads til DM, kåres søndag den 13. december ved NPF i Fredericia.