Reklame:


Ulrich Thomsen Forhøret

Nu frigiver Viaplay den officielle trailer for Originalserien ’Forhøret’, så seerne kan få en forsmag på den stjernebesatte krimi, der får premiere fredag den 15. november. Se med, når Ulrich Thomsen går i verbal nærkamp med Trine Dyrholm, Nikolaj Lie Kaas og Lars Mikkelsen i jagten på en morder.

Med København som den dunkende puls i baggrunden følger vi i Forhøret efterforskeren Bjørn (Ulrich Thomsen) igennem 24 desperate timer, hvor han forsøger at nå til bunds i sandheden om sin datters død.

Igennem otte intense møder, der hver udspiller sig over et enkelt af seriens afsnit, bringes Bjørn (Ulrich Thomsen) videre i sin søgen, men også dybere ind i det net af kriminalitet, løgne og bedrag, som efterhånden folder sig ud for øjnene af ham. Og tættere på en sandhed, som han i sidste ende måske ikke har lyst til at kende.

Fortsætter efter reklameblokken:


Nu frigiver Viaplay den officielle trailer for den spektakulære psykologiske krimiserie, hvor den fortættede handling ligger i den psykologiske kamp mellem to mennesker; i de ætsende sandheder, de mørke løgne – og i alt det, der ikke bliver sagt. Kortene er givet, nu skal de spilles. Og det slår gnister, når Ulrich Thomsen igennem otte altafgørende møder står ansigt til ansigt med danske stjerneskuespillere som Trine Dyrholm, Nikolaj Lie Kaas, Lars Mikkelsen, David Dencik, Søren Malling, Lars Ranthe, Clara Rosager og Katrine Greis-Rosenthal.

’Forhøret’ får premiere på Viaplay i hele Norden fredag d. 15. november. Alle otte episoder frigives på samme tid. Serien er skabt og instrueret af Christoffer Boe og skrevet i samarbejde med Jakob Weis.

Reklamelink:
Elsker du fede gadgets og sejt tech? Så klik her og besøg Coolshop!