Reklame:


Champions League

Store brag venter, når Premier League er tilbage den 12. september – og i denne sæson er der ENDNU flere kampe på Viaplay og TV3-kanalerne. 20 ekstra live-kampe betyder, at hele 252 kampe fra verdens bedste fodboldliga kan ses live på Viaplay, mens en stor del af kampene ligeledes kan ses på TV3-kanalerne.

Efter historiens længste Premier League-sæson, og samtidig den korteste pause nogensinde, er verdens bedste fodboldliga tilbage på Viaplay og TV3-kanalerne den 12. september. Og der er gode nyheder til de danske Premier League-fans: I denne sæson er der nemlig ENDNU flere kampe på Viaplay og TV3-kanalerne, hvor 20 ekstra live-kampe betyder, at hele 252 Premier League-kampe kan ses live på Viaplay, mens en stor del af kampene ligeledes kan ses på TV3-kanalerne.

Liverpool vandt i sidste sæson en overlegen liga-sejr, og konkurrenterne gør lige nu deres absolut yderste for at styrke deres hold i det igangværende transfervindue. Hårdtslående Chelsea har forstærket holdet med den tyske topscorer Timo Werner fra Leipzig, mens Manchester United har rekrutteret Ajax-midtbanespilleren Donny Van de Beek.

Fortsætter efter reklameblokken:


”Premier League leverer topunderholdning sæson efter sæson. Både på banen og i de historier, som omgiver livet i ligaen. De bedste spillere søger mod England og vil være en del af Premier League, og vi ser frem til en ny fantastisk sæson med dækning af Verdens bedste liga”, siger Kim Mikkelsen, NENT Group Head of Sports.

Udover de 252 livetransmitterede kampe vises de resterende kampe forskudt på Viaplay, så fans kan se hvert eneste minut med deres yndlingsklub i aktion i den kommende sæson.

NENT Groups uovertrufne portefølje af fodboldrettigheder tæller udover Premier League også UEFA Champions League, UEFA EURO 2020 (som spilles i 2021), EFL Championship og FA Cup, Bundesliga, Ligue 1, Eredivisie, Superliga, verdens top tre kvindelige fodboldligaer og Copa América fra 2021.

NENT Group har rettighederne til at vise mere end 50.000 timer af verdens bedste live-sport hver år på Viaplay og TV3-kanalerne. Ud over rettighederne til at vise verdens bedste fodbold, har NENT Group rettigheder til NHL, Formel 1, IndyCar, NFL amerikansk fodbold, boksning, UFC, basketball, håndbold og golf. Fra 2021 vil NENT Group også være det Nordiske hjemsted for FIS vintersport.

Oversigt over NENT Groups programsatte Premier League-kampe:

Lørdag 12. september på TV3-kanalerne:

Reklame:

Viaplay og TV3 MAX:

12.30: studie
13.30: Fulham – Arsenal
15.30: studie
16.00: West Ham – Newcastle

Viaplay og TV3+:

18.00: studie
18.30: Liverpool – Leeds
20.30: studie
21.00: slut


Søndag 13. september er kampene på Viaplay og Xee:

14.55: WBA – Leicester
17.25: Tottenham – Everton

Mandag 14. september:
Viaplay og TV3 MAX:
20.55 (kampstart 21.00) Brighton – Chelsea

Reklamelink:
Elsker du fede gadgets og sejt tech? Så klik her og besøg Coolshop!