Reklame:


Olivia Salo og Emil Olsen Paradise Hotel

Rikke Gøransson er fortsat i front, når Viaplay blænder op for sæson 17 af Paradise Hotel lige om lidt, mens Olivia Salo og Emil Olsen indtager værtsrollerne i sæson 18, som forventes at blive sendt til efteråret.

Der venter seerne lidt af en overraskelse, når Paradise Hotel sæson 18 forventeligt sendes på Viaplay til efteråret. Her vil Olivia Salo og Emil Olsen nemlig styre slagets gang, når de indtager rollerne som værter i de luksuriøse omgivelser på hotellet i Mexico. Den velkendte Paradise Hotel-værtinde Rikke Gøransson er atter i front for sæson 17, som sendes på Viaplay inden så længe.

”Jeg er så taknemmelig for at have fået sådan KÆMPE mulighed! Jeg er også enormt stolt af, at en fyr som mig får lov at være ansigtet ud ad til på et så legendarisk program som Paradise Hotel – vi skal acceptere alle mennesker for lige præcis dem, de gerne vil være, og det viser, hvor langt vi er kommet gennem tiden. Solen i Mexico vil skinne i alle regnbuens smukke farver, og jeg glæder mig helt vildt”, siger Emil Olsen.

Reklame:

Olivia Salo og Emil Olsen Paradise Hotel

”Jeg er for evigt taknemmelig for at få denne fantastiske mulighed – og jeg er heldig, at det er sammen med Emil. Rikke er en sand legende, og jeg er enormt stolt over, at jeg nu også skal være vært på Paradise Hotel. Jeg takkede ja, nærmest før spørgsmålet var stillet færdigt, og jeg glæder mig helt vildt til, at dette eventyr begynder”, siger Olivia Salo.

Der går heldigvis ikke længe, før seerne kan glæde sig til mere kærlighed, venskab, humor, drama og fest og farver, når Rikke Gøransson endnu engang inviterer indenfor på Paradise Hotel på Viaplay.

Reklame:

”Jeg glæder mig meget til endnu engang at byde mine nye, håbefulde gæster velkommen på verdens mest fantastiske hotel. Paradise Hotel vandt mit hjerte for mange år siden, og det er en udsøgt fornøjelse at være en del af dét eventyr, vi efterhånden kender så godt, siger Rikke Gøransson.

I 2019 valgte NENT Group at gøre Paradise Hotel til et rent streamingprodukt, og formatet er blevet ét af de absolut mest sete programmer på Viaplay og Viafree i Danmark. Paradise Hotel har været en del af NENT Groups programudbud i mere end 15 år, og fremadrettet vil det nye værts-team tage seerne med på eventyr, når de åbner dørene til det storslåede hotel i Mexico.

”Med to Paradise Hotel-sæsoner i løbet af 2021 gav det god mening for os at udvide til et team af virkelig dygtige værter, der hver især kan bidrage med noget unikt til sæsonerne. Erfarne og kompetente Rikke Gøransson er i front på sæson 17, mens vores to nye stjerneskud i Emil og Olivia indtager værtsrollerne på sæson 18. Det er enormt spændende, og det giver os mulighed for at udvikle formatet og skabe nye rammer og twists, som vi synes, giver formatet noget nutidig kant. Vi glæder os meget til, at Paradise Hotel er tilbage med en 17. sæson på Viaplay inden så længe”, siger programdirektør Kenneth Kristensen.