North spillertrøje FIA


Den danske e-sport-organisation North får klubtrøjen i FIFA, der vises til potentielt 10 millioner FIFA-spillere i verden.

Den danske e-sport-organisation North får deres klubtrøje inkorporere i fodboldspillet FIFA 20. Det er første gang, en dansk e-sport-organisation opnår netop det.

Reklame:

– Vi er vildt glade og stolte over at få Norths jersey optaget i FIFA, så de op til 10 millioner FIFA-spillere globalt set kan blive eksponeret for os, siger pressechef Christian Slot.

– Det er også en blåstempling af North som navn og brand, at EA vælger at optage os. Det er ikke alle og enhver, der får den mulighed, siger Christian Slot.


21 e-sport-organisationer har i denne omgang fået deres trøjer inkorporeret i FIFA Ultimate Team, som er en spil-funktion, der lader brugerne sætte deres eget hold (med egne trøjer) og dyster mod andre spillere online.

North er den eneste danske organisation blandt de 21. Listen tæller blandt andre også Team Liquid, Complexity Gaming, Natus Vincere og Vitality.

EA, der udgiver FIFA, oplyser, at man bl.a. kan få trøjen til sit hold ved at tune ind på streaming-platformen Twitch med en tilknyttet Playstation-konto og streame årets første store FIFA-turnering, der løber af stablen fra 8. – 10. oktober i Bukarest, hvor 64 spillere dyster i FUT Champions Cup.

Norths FIFA-hold består af Marcus “Marcuzo” Jørgensen, Jesper “Pilm” Prang og Mads “MadsR” Rosendal.

Mere om North her!