Reklame:


Waoo

SPONSORERET INDHOLD I SAMARBEJDE MED WAOO

For få måneder siden var der nok ikke nogen, der havde regnet med, at alle sportsbegivenheder lige fra OL til Champions League ville blive udskudt på ubestemt tid. Når fløjten lyder igen, er du så klar til kamp foran fjernsynet, eller er din TV-pakke outdated? Hvis du ikke vil gå glip af noget, så læs med her.

Har du sportsabstinenser?

Det kom som et chok for mange, at næsten alle sportslige aktiviteter med et blev aflyst, da coronapandemien for alvor tog fat, og store dele af verden lukkede ned. Mange fik hurtigt sportsabstinenser, og har tyet til enten genudsendelser eller set sport på et noget lavere niveau, end de måske er vant til. Eksempelvis blev fodbold fra den tyrkiske 3. division pludselig ganske populær, da de i modsætning til de fleste andre fodboldligaer i verden ikke lukkede ned.

Fortsætter efter reklameblokken:


Sådan en corona-nedlukning hvor man pludselig tilbringer en del mere tid derhjemme, kunne ellers have været en god mulighed for at få set mere sport – eller hvad man nu ellers har lyst til at se. Mange har gennemtrawlet deres streamingtjenester, og er måske løbet tør for noget, de gider at se. Det betyder også, at flere er begyndt at se sig om efter nye streamingabonnementer eller TV-pakker. Er du en af dem, så kan du læse mere om, hvilke overvejelser du kan gøre dig i forbindelse med valg af TV-pakke.

Kan du se det sport du gerne vil?

Hvis du også glæder dig til at se sport igen, kan du overveje, om du har de kanaler, du har brug for for at se de sportsbegivenheder, du gerne vil. Det kan være, at du normalt holder dig til at se fodbold fra den liga, dit yndlingshold spiller i, men efter et par måneder med 3. divisionsfodbold, vil du måske gerne se alt topfodbold, som er tilgængeligt. Eller bare alt sport generelt.

Den tyske Bundesliga er, som den første af de store europæiske ligaer, nu ved at åbne op. Flere lande arbejder på højtryk for at kunne åbne deres ligaer, men har endnu ikke meldt ud, hvornår de åbner op for at spille kampe igen. Derfor kan det også være en god idé at undersøge, hvilke ligaers kampe, du har adgang til med din TV-pakke.

Gå ikke glip af noget

Der er få ting, der kan være mere frustrerende som sportselsker, end at gå glip af store sportsbegivenheder. Ofte går man glip af begivenhederne, enten fordi man ikke har adgang til den kanal, hvor det foregår, eller fordi man er et sted, hvor man ikke har mulighed for at se den pågældende begivenhed. Hvis du er på jagt efter en ny TV-pakke, kan det derfor anbefales, at du leder efter en udbyder, der tilbyder sine kanaler på en app. På den måde minimerer du risikoen for at gå glip af lige det øjeblik, som du ellers vil se i nyhederne, og høre dine venner tale om i lang tid efter.