Reklame:


Tintin Match

Følg Tintin på hans spændende mobil-eventyr, og oplev de store mysterier, der bringer ham fra genkendelige gader til fremmede byer – let tilgængeligt på din egen mobiltelefon og gratis at spille!

Efter den succesfulde beta-launch på Google Play, er 5th Planet Games i samarbejde med Moulinsart stolte af at kunne annoncere den endelige udgivelse af Tintin Match, et sjovt og spændende match 3 mobilspil, der udkommer globalt til Android og iOS den 31. august.

Tintin Match er et historiedrevet match 3 switcher-game, hvor du gennem farverige puzzles opbygger Tintins univers. På din vej som den berømte reporter på hans eventyr vil du komme igennem puzzle udfordringer for at låse op for ikoniske Tintin scenarier og figurer kendt fra tegneserierne.

Fortsætter efter reklameblokken:


Krabben med de gyldne kløer er det første eventyr, du støder på i spillet: Dagen starter som enhver anden for Tintin og Terry, men et mysterie er aldrig langt væk! Terry får snuden i klemme i en krabbedåse, Dupond & Dupont efterforsker pengefalskneri, og en fremmed bliver kidnappet, før han når at levere et budskab til Tintin. Kan alle disse tråde mon lede op til et større mysterium?

For at løse mysteriet, der optager Tintin, skal du løse en samling af håndlavede match 3 puzzles, hvor hvert af dem med sikkerhed vil udfordre problemknuseren i dig! Et objekt i vejen? En brik ude af rækkevidde? Løber tiden ud? Brug dine bedste strategier og opnå tre stjerner ved første forsøg.

Tintin Match

Henrik Nielsen, direktør hos 5th Planet Games, glæder sig til at launche det nye Tintin-spil til mobilen, og nævner Moritz Voss’s lederskab som en afgørende faktor. “Moritz Voss har udmærket sig i match 3-genren adskillige gange før, og vi er sikre på, at dette vil blive det bedste spil, han nogensinde har skabt”.

Nick Rodwell, General Manager hos Moulinsart, selskabet bag Tintin, er enig: “Vi er meget spændte på denne mulighed for at introducere Tintin til mobil-gamers derude. At lade spilleren påtage sig rollen som denne hverdagshelt og detektiv og selv løse mysterier på egen hånd, er en fantastisk måde at udvide Tintin-universet på. Vi håber meget, at det bliver et stort hit for både fans af Tintin og puzzle games over hele verden”.

Den store stigning i smartphone-gaming har ændret industrien. Match-3 spil som Tintin Match er den mest prominente undergenre på det amerikanske iPhone gaming-marked og står for 21% af den samlede revenue, ifølge mobile game insight og analytics firmaet GameRefinery.

Reklame:

Tintin Match er et spil for alle over 9 år. Spillet er gratis at spille og vil blive tilgængeligt på både Google Play og App Store den 31. august.