Reklame:


Mangler du en god serie, som du kan bruge dine aftentimerne på? Vi har her fundet de fem bedste serier på HBO lige nu.

Du må ikke snyde dig selv for de her fem serier, som vi i fællesskab har peget på her på redaktionen. Her er dømt verdensklasses underholdning. Ulempen er dog, at serierne kan være vanskelige at slippe igen.

Here we go:

Fortsætter efter reklameblokken:


1. Succession

I serien Succession bliver du inviteret helt indenfor i hjemmets fire vægge hos den stinkende rige mediemogul Logan Roy samt hans fire voksne børn. Der er dømt ekstravagant livsstil og intriger for alle pengene. For alle fire børn kæmper indbyrdes om at nappe deres fars plads som patriark for hele mediekoncernen.

I det skjulte konkurrerer de voksne Roy-børn om firmaets trone. De forsøger indimellem at indgå alliancer, men ender ofte med at underminere hinandens indsats. Alle karaktererne er på den ene side uhyggeligt ucharmerende, men alligevel svære ikke at sympatisere med periodevist.

Har du ikke set Succession, så er det ikke for sent. Der ligger allerede flere sæsoner på HBO, som venter på din opmærksomhed. Vi advarer imod, at serien kan være stærkt vanedannende underholdning.

2. Big Little Lies

Der er drama helt fra start. Serien Big Little Lies lægger nemlig ud med at afsløre, at der er begået et mord under en skolebegivenhed. Men som seer ved du ikke, hvem der har begået mordet. Serien spoler frem og tilbage i tid. Du bliver serveret for flashback i historien, mens du præsenteres for de vigtigste karakterer og deres motiver i forbindelse med mordet.

Reklame:

Det er en stjernespækket serie med Madeline (spillet af Reese Witherspoon), Celeste (spillet af Nicole Kidman) og Jane (spillet af Shailene Woodley). Serien er spændende, og skuespillet er eminent. Er du parat til at løse et mordmysterium sammen med nogle af Hollywoods bedste skuespillere? Så er du helt sikkert klar på Big Little Lies.

3. True Detective (Sæson 1)

I første sæson af True Detective møder vi betjentene Marty Hart (Woody Harrelson) og Rust Cohle (Matthew McConaughey). Makkerparret dykker sammen ned i mordet på en sexarbejder i 1995. Nu mødes de 17 år senere for at afdække flere andre forbrydelser, der kan have forbindelse til den gamle sag.

Serien er rå. Den er velspillet og rammer en helt særlig nerve. Den kan klart anbefales, hvis du er til kriminalserier.


4. The Wire

Måske har du hørt det før? At The Wire skriver sig ind i historien som den bedste serie, som HBO har produceret til dato. Og selvom serien efterhånden er af ældre dato, er det ikke desto mindre sandt efter vores mening.

‘I The Wire er alt forbundet. Og grænserne mellem politik, politi, stoffer, race og kriminalitet er ikke så skarpe, som man kunne tro. Så har du ikke set serien endnu, kan den klart anbefales.

5. Billions

Serien fortæller historien om hedgefondsforvalter Bobby Axelrod (spillet af Damian Lewis), der gør, hvad han kan for at vækste sit imperium. Han handler med aktier, og det er ikke altid, at han gør det helt efter bogen.

Det skaber modsat advokaten Chuck Rhoades (spillet Paul Giamatti), der på vegne af de amerikanske myndigheder forsøger at retsforfølge og afdække Bobby Axelrods spind. Hovedpersonerne i denne serie spiller super fedt. Har du ikke set den endnu, bør den være den næste på din serie-bucketliste.

God fornøjelse med din næste serie på HBO Nordic.

Reklamelink:
Elsker du fede gadgets og sejt tech? Så klik her og besøg Coolshop!