Reklame:


Bedste serier på Netflix

Er du på jagt efter en serie, som du kan hygge dig med i de mørke efterårsmåneder? Vi giver sig her de 5 bedste Netflix serier i 2020.

Der er så mange serier at vælge imellem, at det indimellem bliver helt uoverskueligt. Derfor har vi her på Mandesidens redaktion valgt at samle de 5 serier på Netflix, som har gjort størst indtryk på os i 2020.

Læs med, så du er godt forberedt til aftenens hyggetid i sofaen.

Fortsætter efter reklameblokken:


1. Bodyguard

Foto fra Netflix

Du bliver fanget fra første scene i denne britiske serie, hvor du følger storbypolitibetjenten ved navn David Budd, der er spillet af Richard Madden. Han bliver, efter at have forpurret et terrorangreb, headhuntet som bodyguard for den konservative indenrigsminister Julia Montague, der spilles af Keeley Hawes.

Budds personlige liv tvinger publikum til konsekvent at stille spørgsmålstegn ved, om han er helt eller potentiel skurk. Hvis du elskede Homeland, vil du helt sikkert også være vild med Bodyguard.

2. Ozark

Foto fra Netflix

Ozark er en af Netflix’ mest populære egenproduktioner, og det er ikke uden grund. Stort set som i Breaking Bad indleder serien med at sprænge hovedpersonens liv i smadder og vende op og ned på tilværelsen. Jason Batemans liv falder helt fra hinanden, da han opdager, at hans mangeårige forretningspartner har handlet med den mexicanske narkokartel.

Jason Bateman må erkende, at han skylder en masse penge til kartellet. Han tvinges derfor til at flytte fra Chicago til Ozarks med sin familie for at starte en virksomhed, der kan hvidvaske penge. Familien kommer langsomt længere ind i den kriminelle underverden, og grænserne mellem godt og ondt yderligere sløret.

Bonusinfo: Ozark er en af selveste Justin Biebers favoritserier.

3. The Witcher

Foto fra Netflix

The Witcher er bestemt værd at se. Den snakker helt klart mere med Lord of the Rings end Game of Thrones. Og en af dens bedste kvaliteter er, at den forstår at fortælle en fuldendt fantasy historie med de virkemidler, der nu engang hører til genren.

Reklame:

4. Mindhunter

Foto fra Netflix

Mindhunter er en serie baseret på sande begivenheder. Vi følger to FBI-agenter fra FBI’s kriminelle profileringsenhed – Holden Ford (Jonathan Groff) og Bill Tench (Holt McCallany). Makkerparret kæmper for at få lov til at interviewe en række fængslede seriemordere for at lære at forstå deres tankemønstre. På den måde håber de fremadrettet at kunne hjælpe med at fange denne slags mordere, inden det er for sent.

5. The Umbrella Academy

Foto fra Netflix

The Umbrella Academy er endnu en af Netflix’ egenproduktioner. Historien handler om syv børn med ekstraordinære kræfter. De er alle adopteret af en mærkelig (og meget rig) mand, som træner dem til at blive helte. De splittes under den noget aparte opdragelse, men genforenes da deres far dør.