Reklame:


Klassiske KONAMI spil gør comeback til moderne computere på GOG.COM

I dag gør tre klassiske Metal Gear titler et stort comeback på moderne computere sammen med fem andre 8-bit klassikere!

Den første i serien er den sande klassiker Metal Gear fra 1987. Overalt anset som et af de mest solide spil i historien, er Metal Gear en solid klassiker, og er et absolut must-play hvis du vil se, hvordan kultserien startede.

Den anden titel er et KONAMI hit fra 1998 – Metal Gear Solid. Denne titel fortsatte med at redefinere stealth-genren med spillere, der indtog rollen som Solid Snake på en mission for at infiltrere et atomvåben-anlæg for at neutralisere terroristerne kaldet FOXHOUND, en frafalden specialstyrkeenhed.

Fortsætter efter reklameblokken:


Efter at have genoplivet klassikere som Blade Runner og Diablo, får du nu Metal Gear Solid 2: Substance i en version, der er fuldt ud spillevenlig på moderne computere. Som en udgivet version af Metal Gear Solid 2: Sons of Liberty, Metal Gear Solid 2: Substance vil spilleren endnu engang slutte sig til Solid Snake og Raiden på deres mission til at stoppe terrorist-organisationen “Sons of Liberty” fra at udsætte verden fra et atom-kaos!

Endeligt er der en lækkerbisken klar til retro-gamers. Med Konami Collector’s Series: Castlevania & Contra nu på GOG.COM har du den unikke mulighed for at finde tilbage til rødderne af to klassiske serier. Denne pakke består af fem unikke spil fra 8-bit æraen: Castlevania, Castlevania II: Simon’s Quest, Castlevania III: Dracula’s Curse, Contra, og Super C. Dette betyder at du har fem chancer for at redde universet i én!

Klassiske KONAMI spil gør comeback til moderne computere på GOG.COM
Reklamelink:
Elsker du fede gadgets og sejt tech? Så klik her og besøg Coolshop!