Reklame:


Klassiske film du bare skal se

Er du også ved at være igennem de nyeste serier på diverse streamingtjenester i de her nedlukningstider? Så er tiden måske inde til at kaste dig over filmklassikere, som du enten ikke har set eller som trænger til et kærligt gensyn.

Dommedag nu (1979)

Dommedag nu er en amerikansk filmklassiker, som er instrueret af Francis Ford Coppola tilbage i 1979. I filmen kommer vi helt til på Vietnamkrigen. Det er en rå film, der af filmelskere typisk bliver kategoriseret som den bedste krigsfilm, som til dato er lavet.

Fortsætter efter reklameblokken:


Bohemian Rhapsody (2018)

I filmen Bohemian Rhapsody følger vi det britiske rockband Queen. I filmen kommer vi helt tæt på forsangeren Freddie Mercury. Hans op- og nedture inden sin død.

Gøgereden (1975)

I filmen Gøgereden følger vi hovedperson Randle Patrick McMurphy (Jack Nicholson), der er voldtægtsforbryder. Vi følger ham under et ophold på et psykiatrisk hospital og hans kamp mod systemet.

Alien (1979)

Alien er instrueret af Ridley Scott og baserer sig på en roman skrevet af Dan O’Bannon og Ronald Shusett. Som filmens titel antyder, bevæger vi os ind i science fiction/horror-genren, og der er dømt møde med et fremmed og meget aggressivt rumvæsen.

Reklame:

En verden udenfor (1994)

Andy Dufresne (Tim Robbins) bliver i filmen En verden udenfor hovedmistænkt og dømt for mordet på sin kone og hendes elsker. Vi følger i filmen et tæt og stærkt venskab mellem to livstidsansatte, Andy Dufresne og Ellis Boyd ‘Red’ Redding (Morgan Freeman) i det berygtede Shawshank fængsel.

The Breakfast Club (1985)

The Breakfast Club er en amerikansk ungdomsfilm fra 1985. I filmen følger vi Emilio Estevez, Anthony Michael Hall, Judd Nelson, Molly Ringwald og Ally Sheedy, der alle har fået eftersidninger.


Tilbage til fremtiden (1985)

Tilbage til fremtiden er en absolut klassiker i amerikansk filmhistorie. Filmen er fra 1985, og den er instrueret af Robert Zemeckis og har Michael J. Fox i hovedrollen.

Terminator 2: Judgment Day (1991)

I anden del af filmserien Terminator befinder vi os i 1995. 11 år forinden har Sarah Connor overlevet et angreb fra en maskine fra fremtiden. Nu er det blevet hendes søns, John Connor, tur til at kæmpe imod de maskiner, der truer med at skabe en atomkrig, der vil tilintetgøre menneskeheden totalt.

The Godfather (1972)

De fleste filmelskere rubricerer denne film som historiens største. Og det er der god grund til. Det er så velskrevet og velspillet, at den er alle minutterne værd. Vi kommer helt tæt på mafiabossen The Godfather, der forsøger at overlade biksen til sin søn, men det er ikke helt uden problemer.

Reklamelink:
Elsker du fede gadgets og sejt tech? Så klik her og besøg Coolshop!