Vi får ofte at vide, at de dyreste boligkvadratmeter ligger i New York eller Monaco. Men nu render et noget overraskende sted med titlen som verdens dyreste kvadratmeter.

Fortsætter efter reklamen:

Har du nogensinde hørt om Dorset før? Verdens dyreste boligkvadratmeter er netop blevet solgt, og de ligger netop i Dorset, ved Poole Harbour.

Hvis du er i tvivl om, hvor vi er henne i verden, kan vi afsløre, at de ekstremt dyre kvadratmeter ligger i Storbritannien, men altså ikke i London, som vi alle sammen godt ved er stinkende dyr. Vi er kommet længere ud på landet noget syd for London.

Huset ser bestemt ikke prangende ud udefra – alligevel er det solgt for en kvadratmeterpris på 419.000 danske kroner. Pr. kvadratmeter!

Fortsætter efter reklamen:

Stedet blev tilbage i 1906 købt for ca. 1.000 engelske pund, svarende til 8.380 danske kroner. Det er altså noget af en prisstigning igennem årene.

Hjemmet har tilhørt samme familie, indtil det fornyligt blev solgt. Den nye ejer måtte give 13,5 millioner pund, hvilket svarer til 113 millioner danske kroner.

Reklame:

Det er på ingen måder en rekordpris, men når man tænker på, at købet kun omfatter 270 kvadratmeter, er det alligevel en noget pebret pris. Og altså nu en rekord for højeste kvadratmeterpris.

Hvad tænker du? Er huset alle pengene værd? Prøv engang at se med i videoen her: 

Annonce:

Reklame: