Er du på jagt efter en at dele tilværelsen med? Men er du i tvivl, om hun nu også er den rigtige for dig? Så kan videnskaben nu hjælpe dig til at lokalisere den rette partner.

Det kan være lidt nervepirrende at tage på date. Men hvad afgør egentlig, om der er kemi eller ej, og hvordan kan man vide det?

En gruppe af hollandske forskere fra Universiteit Leiden har undersøgt, hvad der sker med kroppen, når vi mennesker bliver tiltrukket af hinanden.

Forskerholdet undersøgte 142 heteroseksuelle mænd og kvinder under en festival, og de fandt ud af at par, der følte sig tiltrukket af hinanden, begyndte at producere sved i deres hænder.

Faktisk synkroniserede de par, der følte en gensidig tiltrækning, både sved, puls og hjertefrekvens.

Der sker altså ifølge forskerne meget skjult i kroppen, når du finder et godt match.

Undersøgelsen viste også, at når der blev datet, så påvirkede den ene parts hjertefrekvens modpartens. Så hvis den ene parts hjertefrekvens skød i vejret, fulgte modparten med. Oplevede den ene datingpart et fald i pulsen, gjorde den anden det samme.

Men mest påfaldende var altså, at mængden af sved blev synkroniseret mellem parterne.

Reklame:

Så hvis du i fremtiden skal undersøge, om du er på date med den rette, så handler det altså om at undersøge, om vedkommende har svedige håndflader ligesom dig selv. Er det tilfældet, vil forskningen bakke dig op i, at I er et godt match.

Kilde: Videnskab.dk

Annonce:

Reklame: