ROCCAT Syn Buds Core

Leder du efter et sæt earbuds i god kvalitet til lav pris? Så er de helt nye Syn Buds Core fra ROCCAT lige dig.

Fortsætter efter reklamen:

Syn Buds Core 3,5 mm høretelefoner med kabel er designet til gamere med flere systemer, der søger en alsidig løsning til god lyd. ROCCATs nye earbuds leverer lækker lyd via 10 mm drivere og giver gamere krystalklar lyd, uanset om de bruges ved skrivebordet eller er forbundet til en mobile enhed, når du er på farten.

Syn Buds Core earbuds leveres med et 1,2 meter langt kabel med indbygget mikrofon og lydstyrkekontrol samt en multifunktionsknap, så du nemt kan besvare og afslutte opkald. Syn Buds Core earbuds med kabel lover alsidighed og ydeevne og kan fås nu på www.roccat.com og hos udvalgte forhandlere til en vejledende pris på bare 199 kr.

“Uanset om du spiller spil, lytter til musik eller træner, tilbyder ROCCAT Syn Buds Core earbuds maksimal bekvemmelighed og komfort plus lyd i høj kvalitet”, siger René Korte, ROCCATs grundlægger og General Manager hos Turtle Beach, der ejer ROCCAT.

“Gaming over mobilen er allerede enormt og bliver kun større, så vi har skabt Syn Buds Core til ROCCAT fans og gamere, der ønsker at få mest muligt ud af deres høretelefoner”

Syn Buds Core earbuds kan tilsluttes enhver kompatibel enhed med et 3,5 mm lydinterface. Klar og medrivende lyd pulserer gennem kraftige 10 mm drivere, hvilket gør gaming på farten til en kvalitets-lydoplevelse.

ROCCAT Syn Buds Core

Syn Buds Core leveres med et stofetui til nem transport og tre forskellige størrelser af silikone-ørepropper for at sikre den perfekte pasform. ROCCATs Syn Buds Core earbuds viser mærkets ikoniske logo i sølvgrå, mens resten er i askesort for at give et elegant og stilfuldt udseende.

For mere information om de nyeste ROCCAT PC gaming-produkter og tilbehør, besøg ROCCAT.com – og du kan følge ROCCAT på TikTok, Twitter, Instagram, Facebook, og YouTube.

Reklame:

ROCCAT Syn Buds Core