Reklame:
Nøgenrestaurant lukker

Det anslås, at der er 2,7 millioner nudister i Frankrig. Men det har alligevel ikke været nok mennesker til at holde Frankrigs eneste nøgenrestaurant åben.

Det er overraskende nyt, at Paris nu bliver en nudistattraktion mindre. For det var ellers med stor begejstring, at O’Naturel åbnede dørene til deres helt unikke restaurantkoncept tilbage i november 2017. Over 22.000 viste deres interesse for restauranten, da den blev lanceret på Facebook. Men nu er restauranten altså ved at være historie. For den kan ikke længere overleve med så få besøgende.

Paris er ellers kendt som en er af de storbyer i Europa, der er mest åbne over for naturist tiltag. Der er faktisk omtrent 460 steder, hvor du kan nyde livet nøgen i Frankrig. Der findes 155 campingpladser, omkring 73 strande og parker, samt nogle enkelte rekreative faciliteter, men der findes faktisk også nogle enkelte nøgenmuseer, og du kan faktisk også deltage i en bowlingturnering, hvor konceptet er at bowle helt nøgen.

Reklame:

LÆS OGSÅ: Er du vild med øl? Her kan du bade i de gyldne dråber

Sidste chance for at besøge restauranten er 16. februar

O’Naturel er nødsaget til at dreje nøglen om, fordi de simpelthen ikke får nok spisende gæster ind.  ”Det er med stor sorg, at vi må melde, at O’Naturel holder åben for sidste gang den 16. februar 2019,” fortæller de triste ejere Mike og Stéphane Saada.

Det er netop Mike og Stéphane Saada der står bag restauranten, der åbnede tilbage i november 2017 i byens 12. arrondissement. Der var ud over en stram dresscode og en særlig adfærdspolitik på stedet, som blev håndhævet. For at være gæst, krævede det, at du smed kludene. Kun unge ledsaget af voksne kunne vælge at beholde tøjet på. Det samme gjaldt for tjenerne. Derudover var det totalt forbudt at opføre sig upassende og bruge mobiltelefoner og kameraer. Alle tekniske anordninger var bandlyst i den del af restauranten, hvor der befandt sig nøgne gæster.

Reklame:

Kilde: Munchies