Reklame:


Drømmer du om at pakke kufferten og rejse afsted til et ren ferieparadis? Så burde du måske overveje at nappe den næste flyver til Mexico. Vi har fundet stedet til den perfekte ferie.

Alle boliger på stedet her har deres egen private gynge. Måske troede du, at du var helt færdig med at gynge, men her på stedet er der dømt afslapning for alle pengene. Og her passer gyngen helt perfekt ind. Så drømmer du om at komme afsted på et velfortjent spaophold, så er Azulik resort måske lige noget for dig.

Reklame:

LÆS OGSÅ: Samsung præsenterer monster-tv på 219 tommer til CES 2019

Der er virkelig dømt ferie på stedet her. Du bor i udkanten af junglen med udsigt til havet – og så er der ingen adgang for børn. Så det er det perfekte udflugtsmål for kæresteparret, der drømmer om tid sammen. Men du skal være indstillet på at komme helt ned i tempo, for der findes ingen brusere på egendommen. Alle gæster opfordres i stedet til at tage lange bade i stedet for. Og ellers er der rig  mulighed for at tage en velfortjent powernap i en af de mange hængekøjer, der hænger rundt omkring på resortet.

Reklame:

Prøv engang at se det vilde ferieparadis lige her: