Reklame:

At robotter er fremtiden, er der vist ikke den store tvivl om. Men at restauranter allerede nu er klar til at skifte deres køkkenpersonale og kokke ud med robotter, er nu alligevel nyt for os. Er du klar til fremtiden burger-robot? 

Måske går der ikke ret længe før en automatiseret robot kommer til at tilberede din burger. Burger-robotten kaldet “Creator Burger Robot” er en realitet allerede nu. Det er en 14-fods maskine, der er konstrueret med mere end 350 sensorer og 20 computere. Den er så intelligent, at den kan skabe en burger på lige fod med mennesker. Det kan lyde lidt voldsomt med 350 sensorer og 20 computere, men det er tilsyneladende det udstyr, der skal til for at skabe en gourmetburger på bare 6 minutter.

Reklame:

LÆS OGSÅ: Sådan får du 100 millioner visninger på en uge

Efter du har bestilt din burger, så er robotten i stand til at fremstille en gudeskøn burger lavet af de lækreste og mest friske ingredienser, du kan forestille dig. Du får 15 forskellige saucer og en hormonfri bøf lavet af det møreste stykke kød. Og så naturligvis en masse lækre grøntsager.

Du kan se, hvordan burger-robotten fungerer i videoen her:

Reklame:

Kilde: Techeblog.com