Jeg har vist nævnt det før, men er du klar over, hvor vigtig din bækkenbund er for dit sexliv?

Ved du, at i bækkenbunden – og ja, det er ikke kun kvinder, der har sådan en – ligger de muskler, som er med til at holde din rejsning? Der ligger de nerver, som er med til at give dig fantastiske orgasmer, samt de muskler som gør, at du selv kan bestemme hvornår du vil sprøjte, hvis du vil.

Så her får du lige et par hurtige milliondollar tips:

  1. Få kontakt med din bækkenbund, knib som hvis du skulle holde på en prut.
  2. Start med at forsøge at løfte en vaskeklud med dit lem. Når du kan det, skifter du til et gæstehåndklæde, så et almindeligt håndklæde også videre, indtil du kan løfte et badehåndklæde.
  3. Når du er rigtig god til at spænde og holde spændingen i ca. 30 sekunder skal du lære at slappe af også, altså give virkelig slip og bare slappe af. Det skal du kunne, når du er lige ved at komme og gerne vil holde i længere tid. Når du kan det, kan du fortsætte med at gøre din kvinde glad i lang tid.
  4. Nu er du nået så langt, at du kan dele musklerne op i tre dele og træne dem separat, så du bedre kan styre din rejsning og lege med den.
  5. Når du har trænet dine muskler i en måned eller to vil du opdage, at hvis du før var oppe om natten for at tisse, er det ikke længere så ofte, du har brug for det. Du vil også opdage, at du kan holde dig i længere tid om dagen, inden du skal på toilettet.

Hvis du har lyst til at lære mere om disse ting, holder vi en workshop den 6. oktober og den 4. november. Du er også velkommen til at kontakte mig for flere oplysninger: info@kimisand.dk

Du kan læse mere om Mandesidens sexolog Kimi Sand på hendes hjemmeside www.kimisand.dk