Hvis du altid er 100 % sikker på, at du er på rette vej, når du varmer din kvinde op, så kan du bare springe videre til noget andet. Men hvis du kunne tænke dig et par fif til at se, om hun virkelig kan lide det du gør, så bliv her.

Fordelen ved at vide, om du er på rette vej, er at så kan du sikre dig, at din kvinde virkelig bliver varm, glad og dermed vildere i sengen. Når hun mærker ophidselsen vil hun gerne have mere, og så er det en win-win for jer begge. Og så undgår du, at hun faker. For hånden på hjertet, ved du, om dine kvinder har faket?

Disse tegn er gode indikatorer for, at hun ikke faker, som regel i følgende rækkefølge:

  1. Hendes pupiller udvider sig. Det er en mekanisme, som opstår, når vi ser på nogen, vi godt kan lide. Den har kun én ulempe – den kan også vise sig ved angst eller panik, så hvis du kan udelukke dette, er du på rette spor.
  2. En rødmen breder sig over hendes hals og bryst. Dette er hormonerne, som bliver frigivet, når vi bliver ophidsede og er et tegn på nydelse i den situation.
  3. Hendes vejrtrækning ændrer sig helt af sig selv. Stille og roligt bliver hendes vejrtrækning dybere og mere rolig i starten og senere hurtigere og kan endda helt stoppe i perioder. Men hvis den går fra nul til hundrede på 10 sek. skal du blive opmærksom. Enten har du gjort noget, som gør ondt, eller hun er i gang med at fake for at få det hele overstået hurtigt. (Hvilket er tegn på, at det du gør ikke virker – og så skal du læse med i næste uge her på siden.)
  4. Hvis hendes hud begynder at blive varm og fugtig, kan du godt regne med, at du gør noget rigtigt.
  5. Når hendes kys begynder at blive krævende, hun vil kysse dig andre steder end på munden, og hun hiver fat i dig, kan du godt tage dette som en kompliment.
  6. Hvis du har gjort det så godt, at du har fået lov til at tage trusserne af din kvinde (for det er jo langt henne i processen), kan du forsigtigt nærme dig den hellige grotte. Og her er det bedst at bruge en tunge, for en finger er for tør og hård at starte med. Her vil et sikkert tegn på, at du er i gang med noget godt være, at hun spreder benene og lader dig komme til.
  7. Næste tegn er, at grotten åbner af sig selv og byder dig indenfor. Men kun hvis du har banket forsigtigt på, med bløde slik omkring åbningen, ikke direkte på klitoris. Vent med den. Så vil du opleve, at læberne svulmer op og åbner sig.

God fornøjelse til jer begge.

Du er velkommen til at skrive spørgsmål og kommentarer til mig på info@kimisand.dk

Du kan læse mere om Kimi Sand på hendes hjemmeside www.kimisand.dk