Reklame:

Foto: Brian Mørk Jensen

Måske du kender til det med, at du super gerne vil forkæle din kæreste med en fantastisk date, men du vitterligt ikke kan finde på, hvad den date skal bestå af.

Her er 6 gode og meget simple dates, som jeg kan garantere dig for, at hun vil elske.

Hygge derhjemme med jordbær dyppet i chokolade
Det behøver ikke altid være så besværligt at forkæle sin kæreste. Du kan nemt gøre hende glad, uden det kræver den store planlægning fra din side af. Mens hun er på arbejde, så smut en tur i det nærmeste supermarked og køb nogle jordbær og noget chokolade.
Smelt chokoladen derhjemme og sæt det frem, til når hun træder ind ad døren. Husk selvfølgelig at sætte en masse tændte stearinlys rundt omkring i rummet, og sluk for lyset for at gøre det en del mere romantisk.
Det er da verdens mest simple date, som hun med garanti vil elske.

En tur i skøjtehallen
Vi kvinder elsker altså også de sjove dates. Det behøver ikke altid være så pladderromantisk for, at vi kan nyde og sætte pris på en date, som vores mand planlægger til os. Så hvad med at du overrasker hende med en tur i skøjtehallen? En bonus ved denne date er, at du kan gribe hende, hvis hun er ved at falde. Benyt lejligheden til at få din gentleman-side frem, den vil hun helt sikkert elske at se. Og for at gøre det lidt romantisk, så køb dog nogle lækre snacks og en god flaske champagne, vin eller lignende, som du kan pakke i en lille picnickurv.

Gåtur med picnickurv
En date, som består af en romantisk picnic, er altid en sikker vinder hos os kvinder. Selvom det er ved at blive koldt, så er en picnic stadig en fantastisk mulighed for en simpel, men samtidig romantisk date. Find en masse tæpper frem, pak en lækker picnickurv fyldt med alt det din kæreste elsker, og kør en tur til stranden, skoven eller ud på en mark, hvor I kan ligge og holde om hinanden under tæpperne.

Parmassage
Vi kvinder elsker forkælelse – og især massage. Så du finder ikke en bedre idé til en date end parmassage. En bonus ved denne date for dig er, at du også får en omgang god massage. Jeg tør godt vædde med, at det altid er dig, der giver hende massage derhjemme. Så denne date-idé er en oplagt mulighed for, at du endelig også kan få en omgang massage.

En tur i klatrehallen
Hvad med at prøve en anderledes form for date? Tag en tur i klatrehallen. Prøv at udfordre jer selv i forhold til hvor højt op, I tør klare. En fantastisk bonus ved denne date er, at du kan stå nedefra og kigge op på hendes numse, når det er hende, der klatrer. Derudover kan du være den søde og støttende kæreste, der roser hende og hjælper hende igennem klatringen, hvis det er grænseoverskridende for hende at skulle klatre højt op.

Reklame:

Hjemmelavet wellness
Intet er bedre for os kvinder end en masse forkælelse og opmærksomhed fra vores mand. Denne date er super simpel, og hun vil garanteret elske den.
Arranger en omgang hjemmelavet wellness for hende. Start med først at lave et “spabad” til hende i jeres badekar (hvis I har et). Husk masser af stearinlys rundt omkring badekarret. Giv hende gerne et glas hvidvin undervejs. Når hun kommer op af badekaret, så er det tid til massage. Giv hende en omgang full-body massage i omgivelser af stearinlys og klavermusik. En bonus ved denne date er, at du får lov til at røre hendes skønne krop!

Det behøver ikke altid være så besværligt at skulle forkæle, overraske og glæde os kvinder. Jeg håber, at du kan bruge ovenstående idéer til dates. God date til dig og din kæreste!Hvem er Stine?

Stine Juel Gammelby er 21 år og læser til lærer. Og så er hun Mandesidens nye blogger. Her vil du i fremtiden kunne læse hendes gode råd og spændende små historier fra livet som ung kvinde i Odense.

Følg med i Stines egen blog, hvor hun forsøger at vende det negative til noget positivt. Klik her!

Du kan også se mere til Stine på hendes Instagram-profil lige her!