OM MANDESIDEN.DK

Livsstil, underholdning og fede mandesager på Mandesiden.dk

På Mandesiden.dk har vi en klar mission. Vi vil være Danmarks fedeste onlinemagasin for mænd.

Vi kæmper hver dag for at give vores brugere dagens indsprøjtning af god underholdning og masser af fede mandesager, biler og gadgets.

Siden 2012 har Mandesiden leveret spændende, sjove, skøre og anderledes historier til de danske mænd – og sådan bliver det ved med at være. Hver dag – og altid gratis. Vi har i dag mellem 50.000 og 80.000 besøgende om måneden på websitet.

På Facebook er vi nogle af de største herhjemme med over 53.000 danske følgere og en samlet månedlig rækkevidde på mellem 500.000 og 1.000.000 mennesker. På Instagram vokser vi også hurtigt og har over 14.000 følgere og en samlet rækkevidde på over 250.000 mennesker om ugen.

gadgets og livsstil på mandesiden.dk

HVORDAN STARTEDE MANDESIDEN.DK?
I 2012 så Mandesiden første gang dagens lys på Facebook, hvor siden hurtigt voksede og blev meget populær. De første 10.000 følgere var klar på siden efter få måneder. Derefter fulgte hjemmesiden Mandesiden.dk, der også hurtigt blev et eftertragtet sted for danske mænd at finde god, gratis underholdning. I dag er Mandesiden til stede på både Facebook, Instagram og hjemmesiden, som du nu er på – og tak for det.

VIL DU VÆRE MED?
Mandesiden drives af dygtige skribenter, der elsker at underholde og formidle deres interesser til resten af befolkningen. Du kan også være med! Vi søger altid frivillige skribenter, så hvis du har interesse i blandt andet gaming, film, gadgets, både, biler, fitness, mad eller bare god, gammeldags underholdning, så send os en kort ansøgning på info@mandesiden.dk.

ANNONCERING?
Vil du have dit firma eller produkter omtalt på siden? Læs mere her.

Der kan forekomme affiliate marketing og advertorials på Mandesiden.dk.

gadgets på mandesiden.dk

COPYRIGHT
Det er ikke tilladt at kopiere hele tekster fra Mandesiden.dk. Men du er meget velkommen til at bruge uddrag af vores artikler – og du må meget gerne linke til os. Så bliver vi ret glade. Alle fotos og videoer på Mandesiden.dk er enten fri for copyright fra sider som Pexels.com eller indlejret indhold fra Facebook, Instagram etc.

KONTAKT OS GERNE
Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller en god idé. Vi er her mandag til fredag fra kl. 8.00 til 16.00. Skriv til: info@mandesiden.dk

Du kan også benytte formularen herunder:

Dit navn

Din mail

Emne

Din besked