Reklame:

Sad du også alene på Valentin’s dag og fejrede din frihed som single? Det skal du ikke være ked af, siger ny forskning.

Der er over 1,5 millioner singler i Danmark, og det er en god ting, hvis man stoler på videnskaben. Singler har større social interaktion med andre, lyder det fra eksperter. De kommer mere ud, fordi de ikke er tæt forbundet med en kæreste, hvilket kan være en fordel på en række punkter.

Reklame:

Business Insider har snakket med psykologiprofessor William Chopi, der forklarer, at singler har det bedre end folk i forhold, hvilket primært skyldes at de er bedre til at hygge sig med deres venner. Selv siger Chopi “a few really good friends around can make a world of difference for our health and well-being.

At være single er desuden godt for dit helbred. Det er blevet målt, at folk der er singler træner oftere, og derfor har de også et lavere BMI-tal og generelt set mindre kropsfedt end par. Det behøver ikke at gøre der overvægtig at være i et forhold, men det kan det gøre, hvis du ikke passer på. Det bedste ved at være single er ifølge Business Insider, at du kan hænge ud i træningscenteret med kammeraterne.

LÆS OGSÅ: De lykkeligste par dannes af høje mænd og lave kvinder

Reklame:

Men det er ikke alle undersøgelser, der bakker op om fordelen ved singlelivet. New York Post rapporterede tilbage i 2017, at singlelivet gør, at du levere i kortere tid. Så det er ikke til at blive helt klog på. Men hvis man nu er single, handler det jo bare om, at fokusere på alle fordelene.

Kilde: Maxim