Reklame:


Undgå duggede briller
Undgå duggede briller

Hvis du bærer briller, har du nok fundet ud af, hvor irriterende det kan være også at have mundbind på, da brillerne meget nemt dugger. Her er fire gode råd til at undgå dug på brillerne.

Da regeringen på grund af corona indførte krav om mundbind på de fleste offentlige steder, begyndte det at se sort ud for mange brugere af briller. Når den varme ånde bag mundbindet møder brilleglas, giver det nemlig garanti for masser af dug og begrænset udsyn.

Super irriterende, men hvad kan du gøre? Der er selvfølgelig metoden med at købe et visir i stedet, da duggen her lettere kommer væk fra brillerne. Men man ligner altså også bare noget fra en science fiction-film med sådan en omgang visir på hovedet.

Fortsætter efter reklameblokken:


Du kan også overveje at droppe brillerne helt og begynde at bruge kontaktlinser. Men hvis det ikke er en option, så er her fire gode råd til at undgå duggede briller. Det er tv2.dk, der har inspireret os til listen.

1: Brug et ordentligt mundbind. Hvis du finder et mundbind, der slutter helt tæt især omkring næsen med metal inde i stoffet, kan du mindske duggen. For så kan duggen ikke så let slippe ud den vej, hvor brillerne sidder. Billige stofmundbind er ofte ikke ret tætsiddende.

2: Vask dine briller med sæbe. Hvis dine briller kan få en slags film på glasset, holder det lettere duggen på afstand. Det kan en helt almindelig vask med sæbe hjælpe med. Flere steder på nettet anbefales barberskum, men det kan ødelægge antirefleksbehandlingen og stellet, så bare hold dig til sæbe og vand.

3: Tape kan hjælpe. Med kirurgisk tape kan du lukke mundbindet godt til, så luften ikke kan slippe ud. Men kønt bliver det nok ikke at rende rundt med tape i hele skærmen.

4: Køb antidug-produkter. Der findes flere typer af produkter, som kan afhjælpe problemet med dug på ruder. Den slags er udviklet blandt andet til bilruder, og det virker faktisk også fint til briller. Du kan se nogle af den slags produkter til antidug her!

Held og lykke med at få duggen væk fra dine briller.

Reklame:

Reklamelink:
Elsker du fede gadgets og sejt tech? Så klik her og besøg Coolshop!