Reklame:


Starbucks Odense

Til april 2020 er der godt nyt til de fynske kaffeelskere, når STARBUCKS åbner endnu en café på en af i byens bedste placeringer.

Caféen kommer til at ligge i Vestergade – lige overfor Rådhuset. Med den centrale placering bliver det derfor et helt naturligt valg i forbindelse med en shoppetur og cafélivet i Odense centrum.

Ifølge Head of Franchise i Salling Group, Michael Hald, er gågaden en fantastisk placering for STARBUCKS, der er verdens største kaffekæde, fordi gågaden er et centralt og attraktivt sted med masser af liv. I caféen kan gæsterne nyde både varme og kolde drikke. På menukortet – der i øvrigt følger årstidernes skifte – findes også et udvalg af lækre sandwich og salater samt morgenmad og STARBUCKS helt specielle Ready-to-Eat produkter.

Fortsætter efter reklameblokken:


Det bliver den første café fra det populære amerikanske brand i Odense centrum. Indtil videre er det kun de studerende på Syddansk Universitet, der har haft fornøjelsen på Fyn. Den første STARBUCKS café i Danmark åbnede i Fields i 2012 og er i dag spredt ud over landet.

-Vi har længe ønsket at åbne en STARBUCKS i det centrale Odense. Byen er en vigtig strategisk placering for os, og vi kommer til at åbne en flot café med en smuk indretning, som vores gæster vil kunne relatere til byen. Vi kunne ikke ønske os et bedre sted for den næste STARBUCKS. Her er det let både at parkere og komme gående for tage en kaffepause, siger Michael Hald.

Caféen på Vestergade bliver i to etager og forventes at få siddepladser til 60–70 gæster. I sommerperioden vil der være udeservering med omkring 25 pladser. Salling Group, der står bag åbningen og driften af caféen, forventer at skulle ansætte 12-15 nye baristaer, desuden skal man finde Fyns dygtigste Store Manager til at drive caféen.

Reklamelink:
Elsker du fede gadgets og sejt tech? Så klik her og besøg Coolshop!