Reklame:
Sædbanken
Administrerende direktør Peter Reeslev fra den danske sædbank Cryos International følger situationen omkring COVID-19 tæt.

Med baggrund i gårsdagens pressemøde fra Statsministeren vælger sædbanken Cryos midlertidigt at sætte sæddonationer på pause fra på mandag d. 16. marts og de næste 14 dage.

– Vi har valgt at prioritere at beskytte vores donorer og medarbejdere mod risikoen for at blive smittet med COVID-19, siger administrerende direktør Peter Reeslev fra Cryos og tilføjer:

– Det vil naturligvis få økonomiske konsekvenser for os, men vi mener, at situationen påkræver, at vi handler og sætter sæddonationer på pause, mens vi følger udviklingen. Unge mænd, som går med overvejelser omkring at blive sæddonor, kan bruge tiden til at læse mere om, hvad det indebærer at være donor, og vores medarbejdere sidder klar ved telefonen til at svare på spørgsmål samt håndtere indkomne ansøgninger, slutter Peter.

Reklame:

LÆS OGSÅ: Barejer taber sig 10 kilo ved kun at leve af øl

Distributionen af donorsæd fortsætter som vanligt, og de har iværksat planer for, hvordan de sikrer, at de fortsat kan levere donorsæd rundt i hele verden til de mange kvinder, som er afhængige af, at de kan få behandling på deres lokale fertilitetsklinik.

Så gutter, I må desværre donere jeres ladninger derhjemme i stedet. Til kæresten, i toilettet eller hvad I nu finder passende…

Reklame: