Reklame:


TV2 har netop lanceret en stor undersøgelse om danskernes sexvaner. Hele 62.000 danskere har deltaget i undersøgelsen, og resultaterne afslører en masse intime hemmeligheder. Nysgerrig? Så læs med.

Du har sikkert også overvejet, hvor mange sex-partnere dine kammerater har haft? Et er hvad de siger, men hvordan forholder det sig i virkeligheden? Nu behøver du ikke gå og spekulere mere, for den nye undersøgelse giver svaret på netop det spørgsmål. 62.000 danskere har anonymt delt deres mest intime del af livet – nemlig deres sex-vaner.

Faktisk er den danske undersøgelse, der netop er blevet offentliggjort på TV2, den største af sin art, ikke kun herhjemme, men også internationalt. Det er forskere fra Aalborg Universitet og Statens Serum Institut, der står bag undersøgelsen.

Fortsætter efter reklameblokken:


Så mange sex-partnere har danskerne om året

Det er den danske forsker og læge Christian Graugaard samt læge Morten Frisch, der har stået i spidsen for den nye undersøgelse, der blandt andet afdækker, hvor mange sex-partnere danskerne har om året.

LÆS OGSÅ: Derfor skal du huske at dyrke regelmæssig sex, ifølge videnskaben

Langt størstedelen af os har faktisk kun én sex-partner i løbet af et år. Hele 66 % af deltagerne i undersøgelsen svarede, at de kun havde en enkelt sex-partner i det forgangne år. 6% havde to sex-partnere i løbet af det seneste år. Faktisk var det kun 9 % af de 62.000 deltagere, der svarede, at de havde 3 eller flere sex-partnere om året.

Så måske det ikke altid er helt sandt, når gutterne sidder og praler nede på pubben?

Kilde: TV2

Reklamelink:
Elsker du fede gadgets og sejt tech? Så klik her og besøg Coolshop!