Reklame:

Så er der gode nyheder til os alle sammen, for det ser ud til at vores sexliv peaker langt senere, end vi måske ellers går rundt og tror.

Hvis du troede, at dit sexliv peakede i tyverne eller trediverne, og at det kun kan gå ned ad bakken derfra, så er der godt nyt til dig!

Reklame:

Ifølge en ny undersøgelse, der blev offentliggjort på online-platformen Happify, vil dit sexliv se markant bedre ud i slutningen af ​​40’erne, end det gjorde i både 20’erne og 30’erne. Det har en gruppe af forskere fra University of Minnesota og Stony Brook University netop fundet ud af.

I undersøgelsen snakkede forskerne med mennesker i både 50’erne og 60’erne. Og de pegede alle suverænt på 40’erne som den bedste alder, når det kommer til seksuelle højdepunkter. Og det magiske tal som de kom ud af undersøgelse var 46 år.

LÆS OGSÅ: Ny forskning: Derfor vil kvinder have skaldede mænd

Reklame:

Hvorfor 46 år lige præcis skulle være det magiske tal, fortæller undersøgelse ikke så meget om. Men forskerholdet peger på, at det er på dette tidspunkt i livet, at man ved, hvad man kan lige og ikke lide. Så hvis du nærmer dig 40’erne, og frygter for at alderen indhenter dig, når det kommer til lagengymnastik, så har du altså masser af år at løbe på. Faktisk opdagede forskerholdet, at mange af deltagerne forklarede, at sexlivet generelt set blev forbedret med alderen. Så det ser ud til at sex er som en fin vin, der kun bliver bedre med årene.

I undersøgelsen fulgte forskerne over 6.000 mennesker i alderen 20 og 93 i 18 år og opdagede, at efterhånden som de blev ældre, blev kvaliteten af ​​deres sex bedre.

Så drop alle bekymringer om alderdom – for det ser ud til, at du har masser af godt i vente, hvis du altså stoler på undersøgelsen.

Reklame:

Kilde: Maxim